Photomark 1.6.1

A Photomark egy korszerű képkezelő, képszerkesztő szoftver amivel feliratozhatod azokat, vagy akár logókat helyezhetsz el rajta. A szoftver több népszerűbb formátumot támogat, GIF, JPG, PNG, TIFF, JPE. Képek átméretezéséhez is felhasználható. Nagyon egyszerű a használata.

Az alábbi képszerkesztő alkalmazással, egyszerűen tudsz feliratokat, vagy akár speciális, látványos logókat elhelyezni a fotóidon. A Photomark nevű alkalmazás minden fontosabb. Ma ismert formátumot meg tud nyitni szerkesztés céljából.

A Photomark letöltése után a szoftvert csak installálni kell majd be kell tallózni a számára azt a képet amit szerkesztenél. Ezt több módszerrel is meg lehet valósítani, vagy a felületére húzod, esetleg betallózod.

A Photomark nevű képszerkesztő alkalmazás használata gyakorlatilag három lépést igényel. Elsőként be kell a számára tallózni azt a GIF, JPG, PNG, TIFF, JPE, JPEG formátumot amit szerkeszteni szeretnél, ettől természetesen sokkal több formátumot támogat. A következő lépésben lehet megadni azt a logó fájlt amit fel szeretnél erre használni, itt ez lehet felirat, ahol több szövegformázási lehetőség is elérhető.

A hasonló képkezelő alkalmazásokkal összehasonlítva sokkal egyszerűbben adhatsz meg a számára logókat, ahol szintén előre megadható az elhelyezkedés, illetve a hozzá tartozó legfontosabb jellemzők.

A legutolsó lépésben a mentendő kép jellemzői adhatóak meg, a formátum, a méret, itt a kimeneti fájl tömörítése is végrehajtható.

A Photomark tartalmaz egy képnézegetőt, amivel a szerkesztés előtti, illetve a módosított állapot tekinthető meg, így ha szükséges a mentés előtt további korrekciókat hajthatsz végre.

Azzal ellentétben, hogy a Photomark kereskedelmi szoftver, biztosít minden hasznos lehetőséget ami egy ilyen jellegű alkalmazás esetén szükséges.

Képfeliratozó lehetőségeket biztosító képszerkesztő szoftver még a TSR Watermark Image Software, speciális effektusokat is támogat. Az Image Watermarker megoldása közel azonos, egyszerű lehetőségeket biztosít ehhez. A Soft4Boost Image Converter fotók konvertálásához is felhasználható.

A Photomark egy egyszerű, hatékony képkezelő szoftver, amivel feliratokat, illetve logókat tudsz elhelyezni a képeiden. Több népszerűbb kimenetet ismer. Ha szükséges a fotók átméretezését is támogatja.

Photomark

Photomark Összefoglaló:

 • Képszerkesztő alkalmazás
 • Képek feliratozásához
 • Logó támogatás
 • Egyszerű használat
 • GIF, JPG, PNG, TIFF, JPE, JPEG támogatás
 • beépített képnézegető
 • Képátméretező funkció
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós változat ( Trial )
 • Hivatalos oldal


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Photomark
Platform
Windows 7 / 8 / 10
Teljes ár
24,30 USD Trial
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • PhotoLine Portable 21.502019-06-09 PhotoLine Portable 21.50 (0)
  A PhotoLine Portable egy prémium kategóriás képszerkesztő program ami hatalmas szerkesztő eszköz kínálattal rendelkezik. Lehet vele […]
 • Mytoolsoft Watermark Software 3.72016-12-17 Mytoolsoft Watermark Software 3.7 (0)
  A Mytoolsoft Watermark Software egy speciális képkezelő, képszerkesztő alkalmazás, amivel fotók vízjelezését, feliratozását, logókkal […]
 • PhotoFiltre Studio X 10.14.02020-06-29 PhotoFiltre Studio X 10.14.0 (0)
  A PhotoFiltre Studio X egy továbbfejlesztett, számos speciális funkciót tartogató képszerkesztő program. Ideális meglévő fotók […]
 • PhotoLine 21.502019-06-08 PhotoLine 21.50 (0)
  A PhotoLine nevű alkalmazással kényelmesen, rengeteg szerkesztő eszköz igénybevételével tudod a számítógépeden található fotókat […]
 • FastStone MaxView Portable 3.32019-04-06 FastStone MaxView Portable 3.3 (0)
  A FastStone MaxView Portable egy telepítést nem igénylő széleskörű opciókkal ellátott képszerkesztő alkalmazás. Ez a képkezelő […]