Képkezelők

TSR Watermark Image Software 3.7.2.3

 A TSR Watermark Image Software profi fotómindenes a segítségével egyszerűen, néhány lépésben tudod képeidet vízjelezni, azok szerkesztésére is alkalmas. Drag and Drop támogatással. Képszerkesztő szoftver. Magyar nyelvű.

Bármikor fontossá válhat egy olyan alkalmazás amivel meglévő fotóidat vízjellel, saját logóval el tudd látni. Természetesen erre a feladatra egyre több szoftver érhető el amelyek között felfedezhető egyszerűbb, célspecifikus, illetve multifunkciós képszerkesztő opciókat biztosító változat. A licencelést tekintve tovább boncolhatóak, ahol fizetős, illetve ingyenes alternatívák állnak rendelkezésre. Természetesen ez igaz a TSR Watermark Image Software programra is.

Ez az alkalmazás ideális a feladatra több lehetőséget is biztosít, a felhasználhatósága rugalmas, manipulációs eszközök egész arzenálja áll itt rendelkezésre. A TSR Watermark Image Software használatát minden olyan gép tulajdonosnak javasoljuk, akik egy korszerű képszerkesztő programra szeretnék bízni az adott feladatot. A felületére húzd és ejtsd módszerrel vagy betallózás útján importálhatjuk be a kezelendő fotót, ami nem egy másodlagos szempont. (Támogatja: BMP, JPEG, JPG, GIF, TIF, PNG formátumokat).

A TSR Watermark Image Software alapvetően négy vízjelezési módszert biztosít ahol feliratokat helyezhetünk el a fotón, képet illeszthetünk be, vagy effektezhetünk. Lehetőség van még arra hogy megadjuk az elhelyezkedését, illetve hogy mennyire legyen átlátható.

Fotók vízjelezéséhez futtatható a TSR Watermark Image Software

A módosítás végrehajtása előtt előnézeti képet kapunk így még időben tudjuk korrigálni ha nem az elképzeléseink szerint alakulnak a dolgok. Magyar nyelven is használható, igaz a fordítás még nem tökéletes, a TSR Watermark Image Software telepítése után azt manuálisan kell, hogy kiválasszuk. Az alkalmazás beszerezhető Pro illetve Portable változatban is, az utóbbi előnye hogy nem szemetel és azonnal munkára fogható több számítógépen is. Egyetlen felületen minden olyan funkciót megkapsz amire szükséged lehet, maga a kezelőfelület a gazdag funkcionalitása révén kissé átláthatatlan de némi idő ráfordításával kiismerheted magad rajta. A TSR Watermark Image Software 3D Grafikus feliratokhoz is felhasználható.

Mivel ingyenes mindenképp próbáld ki! Akik üzleti célból szeretnék használni, azok számára a fizetős kiadás lehet a megfelelő választás.

A TSR Watermark Image Software egy igen széleskörűen használható profi képszerkesztő alkalmazás, ami a fotók feliratozásában jeleskedik. Rengeteg képformátumot ismer, azok effektezhetőek. Magyar nyelvű. Rengeteg lehetőséget biztosít, az egyik legnagyobb tudással rendelkező képkezelő program. 

TSR Watermark Image Software

TSR Watermark Image Software Összefoglaló:

 • képszerkesztő
 • Képvízjelező alkalmazás
 • használhatunk feliratot, képet, effektust
 • előnézeti lehetőség
 • Hordozható változatban is letölthető
 • a Pro kiadás funkcionálisan többet nyújt
 • fogd és vidd fájlmozgatási támogatás
 • több támogatott, népszerű fotó formátumot meg tud nyitni
 • Magyar nyelv
 • ingyenes kiadás ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://www.watermark-image.com/

 letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
TSR Watermark Image Software
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • TSR Watermark Image Software Pro 3.7.2.32022-07-14 TSR Watermark Image Software Pro 3.7.2.3 (0)
  AA TSR Watermark Image Software Pro professzionális szoftver képek szerkesztésére, feliratozásra, vízjelezésre képes. Támogatja az […]
 • TSR Watermark Image Software Portable 3.7.2.32022-07-14 TSR Watermark Image Software Portable 3.7.2.3 (0)
  A TSR Watermark Image Software Portable egy remek képszerkesztő program számos különleges funkcióval ellátva. Tudja a tartalmakat […]
 • Image Watermarker 1.0.1.602017-01-15 Image Watermarker 1.0.1.60 (0)
  Az Image Watermarker segítségével szabadon és rugalmasan tudod feliratozni a fotóidat. Itt szabadon felhasználhatsz logókat, vagy […]
 • Paint.NET 5.0.132024-03-06 Paint.NET 5.0.13 (0)
  A Paint.NET rengeteg rajzeszközt és különleges szolgáltatást biztosító képszerkesztő Free alkalmazás. Képes restaurálni, effektezni […]
 • Light Image Resizer 6.2.0.02024-02-22 Light Image Resizer 6.2.0.0 (3)
  A Light Image Resizer segítségével csoportosan méretezhetsz át fotókat, illetve vízjelezheted is azokat. rengeteg lehetőséget […]

Szólj hozzá