Képkezelők

Image Watermarker 1.0.1.60

Az Image Watermarker segítségével szabadon és rugalmasan tudod feliratozni a fotóidat. Itt szabadon felhasználhatsz logókat, vagy egyszerű text tartalmakat. Könnyen kezelhető. Támogatja a JPG, PNG, BMP, GIFF, TIFF formátumokat.

Minimális felhasználói tudást igénylő, egyszerű használhatósággal jellemezhető képfeliratozó alkalmazás az Image Watermarker amivel néhány lépében tudod végrehajtani azt a feladatsort amire tervezték.

Az Image Watermarker letöltése után a néhány kattintást igénylő installálást követően azonnal használatba vehető, ahol az egyszerűre tervezett felhasználói felületen könnyen kiválaszthatóak azok a fotók, amit szerkeszteni akarsz. Az Image Watermarker nem csak egyetlen fotót tud szerkeszteni egy adott időben hanem akár egyszerre több képet is be lehet a számára tallózni, így jelentősen le lehet egyszerűsíteni több fotó vízjelezését.

A szoftver alapértelmezés szerint támogatja a JPG, PNG, BMP, GIFF, TIFF képformátumokat, ezekkel tud eredményeket biztosítani. A fotókat több módszerrel is a felületére lehet importálni, vagy egyszerűen azt ráhúzzuk, vagy betallózzuk.

A füles elrendezéssel biztosított kezelőszerven belül választható ki hogy képet, vagy hagyományos szöveges tartalmat akarunk azon elhelyezni, szöveg esetén külön kiválasztható a betűtípus, annak elhelyezkedése, színvilág. Logónál szintén szabadon variálható a pozíció, ezekből is biztosít készletet. Itt sajnos csak a program által biztosított logó készletből lehet választani, de természetesen azért a kínálat nem szerény.

Az Image Watermarker kinézetét meg lehet változtatni előre integrált skinekkel, így erre sem lehet panasz. A beállításokat tekintve szintén a minimalizmusra koncentrál, a program olyan konfigurációval lett összeállítva, hogy ezzel sem kell túl sokat vesződni. Ingyenes használat esetén időkorlátozással vehető igénybe, illetve értesítő üzenetet jelenít meg arról hogy meg is vásárolható. Ettől függetlenül megfelelő egy adott projekt összeállításához.

Helyette használhatod még a TSR Watermark Image Software megoldását, amiből telepítést nem igénylő változat is elérhető. Ingyenes megfelelőjeként választhatod az Artweaver nevű programot.

Az Image Watermarker egy kifejezetten fotók vízjelezésére alkalmas szoftver, amivel szöveges, illetve logó formájában tudod ezt végrehajtani. Igen egyszerűen használható.

Image Watermarker

Image Watermarker összefoglaló:

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Image Watermarker
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
39,90 USD Trial
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • TSR Watermark Image Software 3.7.2.32022-07-14 TSR Watermark Image Software 3.7.2.3 (0)
   A TSR Watermark Image Software profi fotómindenes a segítségével egyszerűen, néhány lépésben tudod képeidet vízjelezni, azok […]
 • Paint.NET 5.0.132024-03-06 Paint.NET 5.0.13 (0)
  A Paint.NET rengeteg rajzeszközt és különleges szolgáltatást biztosító képszerkesztő Free alkalmazás. Képes restaurálni, effektezni […]
 • FireAlpaca 2.11.262024-06-28 FireAlpaca 2.11.26 (2)
   A FireAlpaca egy ingyenesen használható rajzoló alkalmazás, ami rengeteg ecset típust és különleges szolgáltatást biztosít annak az […]
 • jAlbum 352024-06-27 jAlbum 35 (0)
  A jAlbum nevű alkalmazás lehetővé teszi, hogy online fotóalbumokat hozzunk létre a számítógépünkön tárolt fotók, illetve videók […]
 • AVS Image Converter 6.0.3.3362024-06-03 AVS Image Converter 6.0.3.336 (0)
  Az AVS Image Converter egy korszerű képszerkesztő alkalmazás, amivel azokat konvertálni lehet több népszerűbb kimenetbe. Opcionálisan […]

Szólj hozzá