Képkezelők

Arclab Watermark Studio 3.5.3

Az Arclab Watermark Studio egy felhasználóbarát képkezelő alkalmazás amivel képeket tudsz feliratozni, vagy saját logókat elhelyezni. Egy munkafolyamaton belül azokat át lehet méretezni, illetve konvertálni. A szoftver JPEG, PNG, TIFF, BMP formátumokat támogat. Metaadat információkat is hozzáfűzhetsz a fájlhoz.

Egy nagyon egyszerűen használható, kevés beállítást igénylő képkezelő alkalmazás az Arclab Watermark Studio, amivel fotók feliratozását tudod megvalósítani néhány egyszerű lépésben.

Az Arclab Watermark Studio letöltése és a telepítés befejezte után az első futtatás alkalmával egy minden felhasználó számára kedvező felhasználói felület fogad, ahol kizárólag a szóban forgó feladat végrehajtásához legfontosabb funkciók érhetőek el.

Az Arclab Watermark Studio átlátható kezelőfelületének köszönhetően a használata egyáltalán nem bonyolult. Profi képfeliratozó alkalmazás.

A szoftverrel a betallózott fotót egyszerűen és gyorsan egyedi felhasználói igény szerint lehet feliratozni, szabadon variálható, hogy hová helyezze el azt. Mekkora méretben. Az alkalmazás JPEG, PNG, TIFF, BMP képformátumokban tudja elmenteni a képet, ebből adódóan konvertáláshoz is felhasználható.

Az Arclab Watermark Studio egy munkafolyamaton belül támogatja, hogy a fotót át lehessen méretezni, tömöríthesd, ez inkább akkor elengedhetetlen ha azokat meg szeretnéd osztani, több fájlról lenne szó. Az alkalmazással egyszerre több képet is lehet szerkeszteni akár teljesen automatikusan.

A tényleges feladat végrehajtása előtt definiálható, hogy a végeredményt hová mentse el. A legfontosabb konfigurációs lehetőségektől eltekintve egyéb beállításra nincs szükség a rendeltetésszerű, teljes értékű használat érdekében.

Az Arclab Watermark Studio alternatívájaként választhatod az igen népszerű TSR Watermark Image Software képszerkesztőjét, ami rengeteg egyedi lehetőséget tartogat a kipróbálói számára. Teljesen ingyenesen használható képfeliratozó program a Image Watermark Studio, támogatja, hogy a fotót 3D effektekkel dobhasd fel.

Az Arclab Watermark Studio megoldásával egyszerűen és gyorsan tudsz fotókat feliratozni, azokon korábban elkészített logókat elhelyezni. Alkalmas még fotók átkonvertálására, illetve az azok átméretezésükhöz. Kötegelt feladat támogatással.

Arclab Watermark Studio

Arclab Watermark Studio összefoglaló:

 • Képkezelő alkalmazás
 • képek szerkesztéséhez
 • képfeliratozó, Logó támogatás
 • metaadat információk hozzáfűzéséhez
 • kötegelt feladat támogatás
 • egyszerű használat
 • képek konvertálásához
 • átméretezés
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós változat ( DEMO )
 • Hivatalos oldal: https://www.arclab.com/en/watermarkstudio/index.html


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Arclab Watermark Studio
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
29,00 USD DEMO
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Fotosizer 3.17.2.5842023-04-17 Fotosizer 3.17.2.584 (0)
  A Fotosizer egy remekül konfigurálható és látványos felülettel rendelkező képkonvertáló, átméretező egyben. A képszerkesztő program a […]
 • Light Image Resizer 6.2.0.02024-02-22 Light Image Resizer 6.2.0.0 (3)
  A Light Image Resizer segítségével csoportosan méretezhetsz át fotókat, illetve vízjelezheted is azokat. rengeteg lehetőséget […]
 • Batch It Ultra 6.552024-02-19 Batch It Ultra 6.55 (0)
  A Batch It Ultra egy akár parancssoros képmódosítási munkafolyamatokhoz létrehozott kiegészítő amivel kötegelten lehet a tartalmakat […]
 • Zoner Photo Studio FREE 19 Build 2309.2.5172024-02-02 Zoner Photo Studio FREE 19 Build 2309.2.517 (0)
  A Zoner Photo Studio Egy rendkívül széleskörűen felhasználható fotószerkesztő ami rengeteg manipulációs trükköt tud. Free alkalmazás […]
 • TSR Watermark Image Software Portable 3.7.2.32022-07-14 TSR Watermark Image Software Portable 3.7.2.3 (0)
  A TSR Watermark Image Software Portable egy remek képszerkesztő program számos különleges funkcióval ellátva. Tudja a tartalmakat […]

Szólj hozzá