Image Watermark Studio 1.50

Az Image Watermark Studio egy igazán széleskörűen használható fotóeditor alkalmazás, amivel az adott állományokat akár csoportosan, kötegelten tudod kezelni. Ezzel a Free alkalmazással több módszer alapján is tudsz képeket vízjelezni, konvertálni, azokat logóval ellátni. JPG, JPEG, PNG, GIF, TIFF, BMP formátumokhoz.

Ha a munkád megköveteli, hogy képeket szerkessz, ezen belül kifejezetten azok vízjelezése válik fontossá, ezekből a fájlokból egyszerre többet is kezelni kell egy adott időben, akkor érdemes kipróbálni az Image Watermark Studio nevű szoftvert.

Kis mérete ellenére rengeteg különleges egyedi szolgáltatást sorakoztat fel, hogy a lehető legprofibb munkákat tudd összeállítani.

Az Image Watermark Studio telepítése során arra érdemes odafigyelni, hogy további kiegészítők installálását kezdeményezheti, ez könnyen elkerülhető, ha az egyéni módszert választod és ezeket tiltod az opciók előtti pipák kivételével.

A gyors telepítését követően egy kifejezetten informatív érthető felhasználói felület fogad, ahol azonnal neki is láthatsz az első képek editálásának. Sajnos némi hátránynak tekinthető, hogy a program magyar nyelvi támogatást nem kapott, de alapvető számítógépes ismeretek megléte esetén ez nem okozhat komolyabb problémát.

Az Image Watermark Studio nem csak egyetlen képet tud egy adott időben szerkeszteni, hanem akár többet is. Vagy egy adott elemet tallózol be a számára, vagy pedig egy teljes mappát, így egy munkameneten belül tudsz több fájlt is szerkeszteni.

Maga a vízjelezés igen rugalmasan és széleskörűen valósítható meg, hisz nem csak egyszerű szövegek helyezhetőek el rajta, hanem akár saját, előre már elkészített képek, logók, emblémák. A beállításoknál megadható a szöveg formázása, annak elhelyezkedése, átlátszóság. Itt akár 3D effektek hozzáadásával is lehet a végeredményt tuningolni.

A széleskörűségét az is tovább fokozza, hogy konvertálni is tud, sőt igény esetén a végeredmény mérete is csökkenthető. A képátméretezés már alapfunkciónak számít az esetében.

Fontosabb támogatott formátumok: BMP, TIFF, JPEG, PNG, TGA, GIF, JPEG-2000

Fotóvízjelezéshez használatos szoftver még a TSR Watermark Image Software vagy a Light Image Resizer ami egy kicsit eltérő technikát használ, de szintén nélkülözhetetlen lehet. Univerzális mindenes szoftverként pedig a Zoner Photo Studio FREE használható fel ami panorámaképek összeállításában is jeleskedik.

Az Image Watermark Studio egy fejlett opciókkal gazdagított képfeliratozó program, ami konvertálni, átméretezni is tud akár kötegelten. A telepítése során az egyéni módot érdemes választani, és tiltani az esetleges nemkívánatos összetevőket.

Image Watermark Studio

Image Watermark Studio összefoglaló:

 • Képszerkesztő alkalmazás
 • vízjelezéshez
 • saját logó vagy szöveg
 • 3D effekt támogatás
 • konvertáló funkció
 • átméretezés
 • kötegelt, csoportos munkafolyamatok
 • rengeteg egyedi beállítási lehetőség
 • Angol nyelv
 • teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://fm-pdf.com/image-watermark.html

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Image Watermark Studio
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • ImageMagick 7.1.0-42021-07-19 ImageMagick 7.1.0-4 (0)
  Az ImageMagick egy alapvető felhasználói felületet biztosító képszerkesztő program, ami néhány alapvető funkciót biztosít a fotók […]
 • TSR Watermark Image Software Portable 3.6.1.12019-08-03 TSR Watermark Image Software Portable 3.6.1.1 (0)
  A TSR Watermark Image Software Portable egy remek képszerkesztő program számos különleges funkcióval ellátva. Tudja a tartalmakat […]
 • FocusOn Image Viewer 1.92019-08-02 FocusOn Image Viewer 1.9 (0)
  A FocusOn Image Viewer egy kis méretű, áttekinthető felülettel rendelkező képkezelő, képnézegető program amivel egyszerűbb […]
 • Easy Watermark Studio Lite 4.22015-09-14 Easy Watermark Studio Lite 4.2 (0)
  Az Easy Watermark Studio Lite egy alapvető feladatokat biztosító képszerkesztő alkalmazás, amivel lehetőség van meglévő fotóidat […]
 • Easy Watermark Studio Pro 4.22015-09-13 Easy Watermark Studio Pro 4.2 (0)
  Az Easy Watermark Studio Pro egy minimális opciókkal biztosított képkezelő program, ami fotók vízjelezéséhez kifejezetten ideális. Az […]