Easy Watermark Studio Lite 4.2

Az Easy Watermark Studio Lite egy alapvető feladatokat biztosító képszerkesztő alkalmazás, amivel lehetőség van meglévő fotóidat szöveges formában feliratozni. Könnyű használat, Magyar nyelvi támogatás jellemzi. A végeredményt többek között JPG, PNG, BMP, TIF, PDF formátumba tudja menteni. Rétegkezelési támogatással.

Képek szerkesztésekor felmerülhet egy speciális igény, mégpedig az hogy azokon feliratokat szeretnénk elhelyezni vízjel gyanánt. Ha komolyabb elvárásaid nincsenek ezen a területen, akkor felhasználhatod erre az Easy Watermark Studio Lite nevű programot is.

Maga a szoftver elérhető Prémium változatban is ami sokkal több lehetőséget tesz elérhetővé. Azzal lehet effektusokat is hozzáadni, kereteket, a fotó sarkai lekerekíthetőek. Beépített képlopóval egy adott esemény örökíthető meg az asztalon történő eseményekről. Az utóbbi az ingyenes változatban is elérhető, igaz itt értesítő képernyőt jelenít meg. Szintén a fizetős változatra jellemző, hogy a korábban összeállított beállítások profilok formájában elmenthetőek, ez képek tömeges módosítása esetén lehet nélkülözhetetlen.

Az Easy Watermark Studio Lite használatához nincsen szükség komolyabb ismeretekre, a rövid telepítést követően, ahol néhány alapinformációt kell csak megadni, azonnal munkára fogható.

A képek megnyitását több módon lehet kezdeményezni, a hagyományos betallózásos módszerrel, ahol egy adott kép tölthető be szerkesztésre, de akár a vágólapról is hozzáadhatóak. Esetleg a korábban említett képernyőkép készítése eljárással.

Az Easy Watermark Studio Lite a képek vízjelezésekor azokat rétegkezelés formájában is meg tudja valósítani, a kézzel megadott szöveges tartalom szabadon formázható, saját színvilág választható ki, éppúgy megváltoztatható a betűtípusok is. Az Easy Watermark Studio Lite esetében a pozíció is megválasztható, sőt ha forgatni szeretnéd azt is megteheted. Menteni tud: JPG, PNG, TIF, PDF formátumban.

Ha ettől több funkcióra lenne szükséged, a kínálatunkban található számos nagyobb tudással biztosított alternatíva, ilyen a TSR Watermark Image Software ami már korábban létrehozott logók elhelyezését is támogatja. Az Image Watermark Studio pedig képszerkesztésre is ideális.

Az Easy Watermark Studio Lite egy könnyen kezelhető képfeliratozó/szerkesztő alkalmazás, ami alapértelmezés szerint Magyar nyelven is tud. Ingyenes használat esetén néhány funkciója nem érhető el.

Easy Watermark Studio Lite

Easy Watermark Studio Lite összefoglaló:

 • Képszerkesztő alkalmazás
 • fotók vízjellel való ellátásához
 • egyszerű használat
 • előre kiválasztható elhelyezés, betűcsalád
 • beépített képlopó
 • Magyar nyelv
 • Próbaverziós változat ( DEMO )
 • Hivatalos oldal: http://www.refe.ro/

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Easy Watermark Studio Lite
Platform
Windows XP / 7 / 8
Teljes ár
0 HUF DEMO
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Easy Watermark Studio Pro 4.22015-09-13 Easy Watermark Studio Pro 4.2 (0)
  Az Easy Watermark Studio Pro egy minimális opciókkal biztosított képkezelő program, ami fotók vízjelezéséhez kifejezetten ideális. Az […]
 • Image Watermark Studio 1.502018-02-13 Image Watermark Studio 1.50 (0)
  Az Image Watermark Studio egy igazán széleskörűen használható fotóeditor alkalmazás, amivel az adott állományokat akár csoportosan, […]
 • TSR Watermark Image Software Pro 3.7.2.22022-04-16 TSR Watermark Image Software Pro 3.7.2.2 (0)
  AA TSR Watermark Image Software Pro professzionális szoftver képek szerkesztésére, feliratozásra, vízjelezésre képes. Támogatja az […]
 • Soft4Boost Photo Studio 8.7.52022-02-04 Soft4Boost Photo Studio 8.7.5 (0)
  A Soft4Boost Photo Studio egy felhasználóbarát különleges funkciókkal felszerelt képszerkesztő szoftver, amivel meglévő fotóid […]
 • Inkscape 1.22022-05-17 Inkscape 1.2 (0)
  Az Inkscape egy ingyenesen használható vektor grafikus jellemzőket is kezelő képszerkesztő szoftver. Rajzolhatunk, objektumokat […]