Easy Watermark Studio Pro 4.2

Az Easy Watermark Studio Pro egy minimális opciókkal biztosított képkezelő program, ami fotók vízjelezéséhez kifejezetten ideális. Az alapvető képszerkesztési feladatok során azokat effektekkel lehet ellátni, keretezni. Képlopót is tartalmaz. Természetesen Magyar nyelven is tud.

Ha fotók egyszerű és azonnali vízjelezésére keresel egy alkalmazást, fontos a könnyű használat és a Magyar nyelvi támogatás, akkor az Easy Watermark Studio Pro a megfelelő választás.

Az alábbi program elérhető ingyenes változatban ( Lite ) is ami funkcionálisan kevesebb lehetőséggel van felszerelve, viszont korlátlan ideig használható.

Amiben többet nyújt az Easy Watermark Studio Pro a „ Free ” változathoz képest, hogy a képek szerkesztése során a megnyitott állományokat további effektekkel lehet ellátni.

A telepítésekor létrehozható az asztalon parancsikon, ez a könnyebb indítást, navigálhatóságot hivatott elősegíteni.

Ez a vízjelező program egyetlen felületen ötvözi az átlátható felhasználói felületet és a fontosabbnak ítélt funkciók meglétét. A módosításra szánt fotót meg lehet nyitni betallózással, beilleszthető a vágólapról, de ha egy képernyőképet szeretnél vízjelezni még a megosztása előtt arra is van mód, ráadásul nem kell további szoftvert telepíteni erre a célra, hisz képlopót is biztosít.

Maga a vízjelezés és a szerkesztés komplex feladatként fogató fel, hisz egy munkafolyamaton belül még a mentés előtt mindkettő kivitelezhető. A szabadon kiválasztott szöveges tartalom megadása és megfelelő pozicionálása után néhány speciális néhány konverziós eszköz is kiválasztható, negatív, szépia, sarkok lekerekítése…

A kimeneti beállításoknál az Easy Watermark Studio Pro támogatja, hogy megváltoztassuk a fotó eredeti formátumát, módosítható a felbontás, de annak a minősége is megváltoztatható, ezzel akár méretcsökkenést lehet elérni, ami a végfelhasználás helyén lehet hasznos.

Kis erőforrást igényel, stabilan, hiba nélkül dolgozik.

Az Easy Watermark Studio Pro legfőbb erénye az egyszerűség, sok felhasználó számára hátrányként érzékelhető, hisz egy sor olyan opció kimaradt belőle, ami nélkülözhetetlen professzionális feladatok végrehajtásához. Akik számára kevés amit nyújt, helyette használhatják a TSR Watermark Image Software Pro nevű szoftvert, vele logók is elhelyezhetőek a képen. Kötegelt feladatokhoz a Light Image Resizer használható, egy lépésben több média szerkeszthető, illetve feliratozható.

Az Easy Watermark Studio Pro inkább az egyszerűséget szem előtt tartó képek felirattal való ellátására alkalmas célprogram. Beépített képlopót, alapvetőbb szerkesztési funkciót tartalmaz.

Easy Watermark Studio Pro

Easy Watermark Studio Pro összefoglaló:

 • Képfeliratozó program
 • szerkesztéskor effektek támogatása
 • képkeretek hozzáadása a végeredményhez
 • beépített képlopó
 • átméretezés, konvertálás
 • Magyar nyelv
 • Próbaverziós változat ( Trial )
 • Hivatalos oldal: http://www.easy-watermark-studio.com/

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
3
Teljes név
Easy Watermark Studio Pro
Platform
Windows XP / 7 / 8
Teljes ár
12,49 USD Trial
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Easy Watermark Studio Lite 4.22015-09-14 Easy Watermark Studio Lite 4.2 (0)
  Az Easy Watermark Studio Lite egy alapvető feladatokat biztosító képszerkesztő alkalmazás, amivel lehetőség van meglévő fotóidat […]
 • Image Watermark Studio 1.502018-02-13 Image Watermark Studio 1.50 (0)
  Az Image Watermark Studio egy igazán széleskörűen használható fotóeditor alkalmazás, amivel az adott állományokat akár csoportosan, […]
 • TSR Watermark Image Software Pro 3.7.2.22022-04-16 TSR Watermark Image Software Pro 3.7.2.2 (0)
  AA TSR Watermark Image Software Pro professzionális szoftver képek szerkesztésére, feliratozásra, vízjelezésre képes. Támogatja az […]
 • Soft4Boost Photo Studio 8.7.52022-02-04 Soft4Boost Photo Studio 8.7.5 (0)
  A Soft4Boost Photo Studio egy felhasználóbarát különleges funkciókkal felszerelt képszerkesztő szoftver, amivel meglévő fotóid […]
 • ReaConverter Pro 7.7242022-05-10 ReaConverter Pro 7.724 (0)
  A ReaConverter Pro egy képek szerkesztésére alkalmas rengeteg speciális opciót magában rejtegető szoftver. Ez a képkezelő program […]