FocusOn Image Viewer 1.3

A FocusOn Image Viewer egy kis méretű, áttekinthető felülettel rendelkező képkezelő, képnézegető program amivel egyszerűbb szerkesztési feladatokat is végre tudsz hajtani. A megnyitott fotót lehet forgatni, átméretezni, tükrözni, átnevezni, konvertálni vagy akár feliratokat is elhelyezhetsz rajta. Az alapvető támogatottsági listáját tekintve kezeli a PNG, JPEG, GIF, BMP, TIFF formátumokat. Free alkalmazásként használható.

Az alábbi képkezelő alkalmazás rengeteg hasznos funkciót nyújt, ideális fotók megtekintéséhez, vagy azok szerkesztéséhez, Ha konvertálni szeretnél, abban is maximális támogatottságot biztosít. A FocusOn Image Viewer eszköztárán az összes említésre méltó funkció felfedezhető.

A FocusOn Image Viewer letöltése után a telepítés befejeztével, a program felajánlja, hogy az általa támogatott képformátumokhoz integrálja a szolgáltatásait, további feladatok elvégzésének a céljából.

A FocusOn Image Viewer kezelőfelülete a hasonló képkezelő alkalmazásokkal összehasonlítva sokkal egyszerűbben navigálható, az általa támogatott funkciókat egyszerűen ki lehet választani. A program a lehető legrugalmasabb megoldást biztosítja, hogy a számítógépeden tárolt fotókat meg tudd tekinteni, ha szükségessé válik azokat akár azonnal szerkeszteni tudd. Itt rengeteg szerkesztő funkciót biztosít, néhányat kiemelve a képeket lehet forgatni, tükrözni, konvertálni népszerűbb formátumba.

Kiemelve néhány formátumot kezeli a PNG, JPEG, GIF, BMP, TIFF, SVG, PPM kimeneteket, természetesen ettől sokkal több képformátumot ismer.

Azok számára sem kell külön képszerkesztő programot beszerezni, akik adott fotókat szeretnének feliratozni, igaz ezen a területen csak egyszerűbb módosítások támogatottak.

Az egyéb szerkesztési lehetőségekre kitérve, vele a fotók legalapvetőbb jellemzőit is módosítani lehet, átméretezhetőek, vagy át is nevezheted. A FocusOn Image Viewer néhány funkcióját billentyűkombinációs parancsokkal is el lehet érni, sajnos a hozzá tartozó alapértelmezett beállítások nem módosíthatóak.

Fotók megtekintésére a FocusOn Image Viewer helyett használhatod még a Faststone Image Viewer, vagy az ImageMagick nevű alkalmazást. Képek szerkesztéséhez a Fotor nyújt számos különleges funkciót.

A FocusOn Image Viewer képkezelőjével fotókat tudsz megtekinteni, szerkeszteni, konvertálni, vagy akár feliratozni. Nagyon egyszerű a használata, ingyenesen érhető el bárki számára.

FocusOn Image Viewer

FocusOn Image Viewer Összefoglaló:

 • Képkezelő alkalmazás
 • fotók megtekintéséhez
 • képszerkesztő funkció
 • képkonvertálás
 • feliratozás
 • átméretezéshez
 • átnevezés
 • billentyűkombinációs vezérlés
 • Angol nyelv
 • teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://www.pintosoft.com/en/foni


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
FocusOn Image Viewer
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • AVS Image Converter 4.0.3.2832016-07-26 AVS Image Converter 4.0.3.283 (0)
  Az AVS Image Converter egy korszerű képszerkesztő alkalmazás, amivel azokat konvertálni lehet több népszerűbb kimenetbe. Opcionálisan […]
 • Image Watermark Studio 1.502018-02-13 Image Watermark Studio 1.50 (0)
  Az Image Watermark Studio egy igazán széleskörűen használható fotóeditor alkalmazás, amivel az adott állományokat akár csoportosan, […]
 • XnView Full 2.472019-01-16 XnView Full 2.47 (0)
  Az XnView Full nevű program segítségével rugalmas formában tekintheted meg a számítógépeden tárolt fotókat, ha szükséges, azon […]
 • Light Image Resizer 5.1.4.12019-02-25 Light Image Resizer 5.1.4.1 (3)
  A Light Image Resizer segítségével csoportosan méretezhetsz át fotókat, illetve vízjelezheted is azokat. rengeteg lehetőséget […]
 • ImageCool Converter 3.922018-02-16 ImageCool Converter 3.92 (0)
  Az ImageCool Converter egy korszerű képkezelő szoftver, amivel a fotóidat megtekintheted, majd ha szükséges az szerkeszthető. A […]