Képkezelők

Mytoolsoft Watermark Software 3.7

A Mytoolsoft Watermark Software egy speciális képkezelő, képszerkesztő alkalmazás, amivel fotók vízjelezését, feliratozását, logókkal való ellátását lehet végrehajtani. A program különlegessége, hogy akár egyszerre több fotót is tudsz módosítani egy munkafolyamat alatt. JPG, JPEG, TIFF, JPE, GIF, DIB, RLE formátumok esetén nyújt teljes körű támogatást.

Ha egy olyan alkalmazást keresel, amivel fotókat tudsz felirattal, esetleg logóval ellátni, akkor itt egy kifejezetten egyszerűen használható segédalkalmazás, a Mytoolsoft Watermark Software. Kezdők számára sem jelent problémát a rendeltetésszerű használata.

A Mytoolsoft Watermark Software letöltése után pillanatok alatt telepíthető, aminek a végeztével, egy áttekinthető, rugalmas, könnyen navigálható kezelőfelületen hajthatod végre a szóban forgó feladatot. A szoftver különlegessége, hogy nem csak egyetlen fotó szerkesztését lehet rábízni, hanem opcionálisan több képpel is lehet dolgozni, így kötegelt feladatokat támogat.

A szoftver JPG, JPEG, TIFF, PNG képformátumokat tud kezelni. A használatához gyakorlatilag csak annyit kell tenni, hogy a felületére ráhúzod azokat a fotókat, amiket szerkesztésre szánsz.

A Mytoolsoft Watermark Software alapvetően három fő menüpontot biztosít, az elsőn van lehetőség a fotó betallózására, a másodikon adhatod meg a felirat, vagy logó fájlt, illetve konfigurálható az elhelyezkedés. Ez a lehetőség felirat, illetve logó esetén is egyaránt azonos módon érhető el. Szükség esetén a képet forgatni, átméretezni is lehetséges.

Mentési formátumként JPG, JPEG, TIFF, JPE, GIF, DIB, RLE formátumok választhatóak ki.

Hasonló képfeliratozó funkcióval bír még a TSR Watermark Image Software, illetve az Image Watermarker. Az első alternatíva igen népszerű, illetve funkció gazdag.

A Mytoolsoft Watermark Software egy több népszerűbb formátumot támogató képszerkesztő Tools, amivel fotókat feliratozhatsz, illetve logókat helyezhetsz el rajta. Nagyon egyszerű használni, alapvető tudás szükséges a kezeléséhez. Nem kell konfigurálni.

Mytoolsoft Watermark Software

Mytoolsoft Watermark Software Összefoglaló:

 • Képkezelő, képszerkesztő alkalmazás
 • fotók feliratozásához
 • logók támogatása
 • könnyű használat
 • több népszerűbb formátumot is meg tud nyitni ( JPG, JPEG, TIFF, JPE, GIF, DIB, RLE )
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós változat: ( DEMO )
 • Hivatalos oldal: http://www.mytoolsoft.com/watermark-software.php

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Mytoolsoft Watermark Software
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
19,95 USD DEMO
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Photomark 1.6.12017-12-24 Photomark 1.6.1 (0)
  A Photomark egy korszerű képkezelő, képszerkesztő szoftver amivel feliratozhatod azokat, vagy akár logókat helyezhetsz el rajta. A […]
 • Batch It Ultra 6.592024-06-20 Batch It Ultra 6.59 (0)
  A Batch It Ultra egy akár parancssoros képmódosítási munkafolyamatokhoz létrehozott kiegészítő amivel kötegelten lehet a tartalmakat […]
 • Fotosizer 3.18.0.5852024-04-23 Fotosizer 3.18.0.585 (0)
  A Fotosizer egy remekül konfigurálható és látványos felülettel rendelkező képkonvertáló, átméretező egyben. A képszerkesztő program a […]
 • TSR Watermark Image Software Pro 3.7.2.32022-07-14 TSR Watermark Image Software Pro 3.7.2.3 (0)
  AA TSR Watermark Image Software Pro professzionális szoftver képek szerkesztésére, feliratozásra, vízjelezésre képes. Támogatja az […]
 • Inkscape Portable 0.92.32018-03-13 Inkscape Portable 0.92.3 (0)
  Az Inkscape Portable egy telepítés nélkül használható képszerkesztő szoftver, ami vektorgrafika, képfeliratozás, logó készítés, és […]

Szólj hozzá