Soft4Boost Image Converter 6.5.9

A Soft4Boost Image Converter egy képek szerkesztésére és azok konvertálására alkalmas szoftver. Ez a remek program számos különleges funkciót biztosít szerkesztés során, a fotót lehet vízjelezni, forgatni, korrekciókat végrehajtani rajta. Konvertálásnál több kimenetet is támogat, legyen szó PNG, TGA, BMP, TIFF, de akár JPEG-ből PDF-et is tud készíteni. Magyar nyelven is tud.

Minden fontosabb képkezelési funkciót biztosító képkonvertáló szoftver a Soft4Boost Image Converter, ami a nevéből adódóan nem csak a fájlok formátumának a megváltoztatására, hanem akár szerkesztéshez is remek választás.

A telepítőfájl letöltése és telepítése után az első futtatásának az alkalmával egy áttekinthető, könnyen navigálható kezelőszervekkel ellátott felület fogad, ahol a módosítandó képeket több módszerrel is meg lehet a számára adni, a legegyszerűbb lehetőség, hogy azt a felületére húzzuk, vagy csak az alkalmazás erre a feladatra létrehozott menüpontjánál betallózzuk.

A Soft4Boost Image Converter konvertálásnál biztosítja azokat a legnépszerűbbnek tekinthető kimeneteket, amik ma elterjedtek, BMP, TIFF, TGA, JPG, JPEG, sőt tartalmaz egy extra opciót, amivel akár képekből egyetlen lépésben PDF dokumentumot tudunk gyártani.

Közvetlenül az átalakítás előtt külön át is lehet méretezni a fotót. Mivel képekkel dolgozunk, sokszor azokon szükség lehet kisebb-nagyobb korrekciók végrehajtására, természetesen ezért sem kell külön alkalmazást beszerezni, hisz erre is képes. Itt funkcionálisan inkább a leginkább fontosabbnak tekinthető opciókat biztosítja.

A Soft4Boost Image Converter tudja a képeket feliratozni. Ez természetesen lehet szöveg, vagy akár egy korábban készített ikon, szabadon variálható az azok elhelyezkedése, továbbá a jellemzői.

A Soft4Boost Image Converter a korrekciós eljárásoknál, támogatja, hogy a képhez tartozó alapvető jellemzőket meg lehessen változtatni, legyen az a fényerősség, kontraszt, gamma korrekció, egyedi hatásokkal lehet azt feldobni.

Természetesen ezt külön profil alapján is igénybe lehet venni, vagy kézzel változtatható meg. A Soft4Boost Image Converter ingyenes használata esetén vízjelet helyez el a végeredményen, továbbá az indításakor értesítő üzenetet jelenít meg hogy meg is vásárolható. Otthoni felhasználás esetén ez nem zavaró.

Feliratozásra használhatod még a TSR Watermark Image Software nevű programot, míg konvertáláshoz a teljesen ingyenes használhatóságot biztosító XnConvert megoldását, ami kötegelt feladatokhoz az egyik legjobb választás.

A Soft4Boost Image Converter egy univerzális képkezelő alkalmazás, amivel a képeket konvertálni, esetleg szerkeszteni lehet. Feliratozáshoz, JPEG-ből PDF létrehozásához is kiváló. Rengeteg fotó formátumot kezel, egy időben azokat szerkeszteni lehet. 

Soft4Boost Image Converter

Soft4Boost Image Converter összefoglaló:

 • Képszerkesztő alkalmazás
 • képkonvertáló
 • feliratozó
 • JPEG-ből PDF
 • képek átméretezése, forgatása
 • több népszerűbb kimenetet is támogat
 • Magyar nyelv
 • Próbaverziós változat ( DEMO )
 • Hivatalos oldal: http://soft4boost.com/image-converter

letoltes32bit

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Soft4Boost Image Converter
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
24,95 USD DEMO
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • AVS Image Converter 4.0.3.2832016-07-26 AVS Image Converter 4.0.3.283 (0)
  Az AVS Image Converter egy korszerű képszerkesztő alkalmazás, amivel azokat konvertálni lehet több népszerűbb kimenetbe. Opcionálisan […]
 • FreeVimager Portable 9.9.192021-08-26 FreeVimager Portable 9.9.19 (0)
  A FreeVimager Portable egy rendkívül sokoldalú lehetőségekkel felszerelt képszerkesztő program. Lehetőség van vele többek között […]
 • Free Image Converter 2.02021-08-19 Free Image Converter 2.0 (0)
  A Free Image Converter egy kötegelt feladatokhoz használható képszerkesztő program amivel képeket lehet konvertálni. A Free […]
 • FocusOn Image Viewer 1.92019-08-02 FocusOn Image Viewer 1.9 (0)
  A FocusOn Image Viewer egy kis méretű, áttekinthető felülettel rendelkező képkezelő, képnézegető program amivel egyszerűbb […]
 • ImageCool Converter 3.922018-02-16 ImageCool Converter 3.92 (0)
  Az ImageCool Converter egy korszerű képkezelő szoftver, amivel a fotóidat megtekintheted, majd ha szükséges az szerkeszthető. A […]