AVS Image Converter 4.0.3.283

Az AVS Image Converter egy korszerű képszerkesztő alkalmazás, amivel azokat konvertálni lehet több népszerűbb kimenetbe. Opcionálisan képek átméretezésére és az azok feliratozására is alkalmas. Dekódolni tud JPG, PDF, GIF, PNG, TIFF, BMP kimenetekbe.

Elsősorban azok számára lehet hasznos a címben szereplő képszerkesztő alkalmazás, akik minimális időráfordítással szeretnének adott képeket konvertálni, illetve kifejezetten fontos az egyszerű használhatóság. Az AVS Image Converter kötegelt képkezelési feladatokat is támogat.

Az AVS Image Converter letöltése és az installálása után egy korszerű, átlátható felhasználói felület biztosított, ahol a módosítandó képeket egyszerűen a felületére kell húzni.

A program tartalmaz egy beépített képnézegetőt, az általa támogatott funkciókat a bal oldali panelon lehet kiválasztani, ami füles elrendezés formájában érhető el.

Az AVS Image Converter elsősorban képek kimeneti formátumának a megváltoztatására alkalmas, itt támogatja, hogy az eredeti állományból JPEG, PDF, PNG, TIFF, BMP, TGA, RAS formátumot lehessen dekódolás útján előállítani. Ideális, hogy képekből PDF fájlt tudj létrehozni néhány lépésben.

A szoftver természetesen arra is tökéletes választás, hogy egy feladaton belül azokat át lehessen méretezni, itt felhasználási területnek megfelelően akár profilos méretezési lehetőségek is elérhetőek, természetesen manuálisan is megadhatóak ezek a paraméterek.

Az AVS Image Converter egyéb képszerkesztési lehetőségeket is tartalmaz, a fotók esetén megváltoztatható a fényerő, kontraszt, illetve számos tulajdonság.

Ha egy fotót vízjelezni szeretnél, nem csak feliratok formájában teheted meg azt, hanem akár saját egyedi logókat is elhelyezhetsz. Ezek a feliratok szabadon elhelyezhetőek azon, de akár azokat el is lehet forgatni. Mint korábban kitértünk rá, nem csak egy adott fájl szerkesztését lehet rá bízni, hanem több fotót is tud konvertálni, vízjelezni, átméretezni. A szoftver ingyenes használat estén funkciókorlátozással vehető igénybe.

Ingyenes megfelelőjeként választhatod helyette a Paint.NET nevű programot, ami inkább feliratozási feladatokhoz ideális, míg komplettebb feladatok ellátásához az ImBatch nevű alkalmazás megfelelő.

Az AVS Image Converter egyetlen felületen teszi lehetővé, hogy képet konvertálni, vízjelezni, illetve átméretezni tudd. Sajnos Magyar nyelvi támogatással nem rendelkezik.

AVS Image Converter

AVS Image Converter Összefoglaló:

 • Képszerkesztő alkalmazás
 • konvertálás
 • (JPEG To PDF, JPEG To GIF, JPEG To PNG, JPEG To TIFF, JPEG To BMP)
 • képek átméretezése
 • fotók vízjelezése
 • kötegelt feladatokhoz
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós változat ( DEMO )
 • Hivatalos oldal: http://www.avs4you.com/AVS-Image-Converter.aspx

letoltes32bit

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
AVS Image Converter
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
29,00 USD DEMO
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Soft4Boost Image Converter 6.5.92020-09-06 Soft4Boost Image Converter 6.5.9 (0)
  A Soft4Boost Image Converter egy képek szerkesztésére és azok konvertálására alkalmas szoftver. Ez a remek program számos különleges […]
 • FocusOn Image Viewer 1.92019-08-02 FocusOn Image Viewer 1.9 (0)
  A FocusOn Image Viewer egy kis méretű, áttekinthető felülettel rendelkező képkezelő, képnézegető program amivel egyszerűbb […]
 • ImageMagick 7.1.0-162021-11-22 ImageMagick 7.1.0-16 (0)
  Az ImageMagick egy alapvető felhasználói felületet biztosító képszerkesztő program, ami néhány alapvető funkciót biztosít a fotók […]
 • Light Image Resizer 6.0.9.02021-09-29 Light Image Resizer 6.0.9.0 (3)
  A Light Image Resizer segítségével csoportosan méretezhetsz át fotókat, illetve vízjelezheted is azokat. rengeteg lehetőséget […]
 • FreeVimager Portable 9.9.192021-08-26 FreeVimager Portable 9.9.19 (0)
  A FreeVimager Portable egy rendkívül sokoldalú lehetőségekkel felszerelt képszerkesztő program. Lehetőség van vele többek között […]