Portrait Painter 1.33

A Portrait Painter egy igazán különleges képszerkesztő program, vele a fotóidon számos egyedi módisításra adódik lehetőséged. Az alábbi képkezelővel a fotóidat effektezheted, átméretezheted, újravághatod, forgathatod, konvertálhatod, illetve módosítható a hozzá tartozó alapvető jellemzők. JPG, PNG TIFF formátumokat támogat. Free alkalmazás.

Modern lehetőségek, egyszerű használat, speciális szerkesztőeszközök jellemzik a Portrait Painter képkezelőjét, amivel a gépeden tárolt fotóidat dobhatod fel akár speciális effektekkel.

A Portrait Painter letöltése után a szoftvert csak telepítened kell, ezután azonnal futtatható. A program kezelőfelülete meglepően egyszerűen navigálható. Ha egy képet szerkeszteni szeretnél, azt egyszerűen csak a felületére kell húzni Drag And Drop módszerrel. Ha ez megtörtén az összes elérhető szerkesztő funkció biztosított.

A Portrait Painter fájlformátum támogatottsági listáját tekintve nem rendelkezik nagy támogatottsággal, kizárólag JPG, PNG, TIFF kimeneteket tud megnyitni. Akik ezekkel a formátumokkal dolgoznak, azok számára tökéletes választás a szoftver.

A program lehetőségeit tekintve a vele megnyitott fotó legalapvetőbb jellemzőit is meg lehet változtatni, színjellemzők, kontraszt, ezt manuálisan, vagy egy korábban összeállított profil szerint is el lehet végezni. Az alkalmazás különlegessége, hogy vele művészi „ festmény „ effektusokat is igénybe lehet venni.

A szoftver szerencsére ettől sokkal több opciót biztosít minden kipróbálójának, a Portrait Painter megoldásával a képet átméretezheted, forgathatod, vagy akár újravághatod, itt előre kiválasztható az a képrészlet amit el szeretnél távolítani.

Az egyes funkciókat a felső eszköztárán található menüponton belül lehet igénybe venni, opcionálisan billentyűkombinációs parancsokkal is vezérelhető a szoftver. A módosításokról előnézeti lehetőséget is biztosít, a fájl nagyítható, illetve kicsinyíthető igény szerint. Menteni a korábban említett támogatott formátumokba tud. Mivel ezek akár eltérő kimenetek is lehetnek, így konvertáláshoz is ideális.

A Portrait Painter nevű alkalmazással összehasonlítva kissé eltérő lehetőségeket biztosító képszerkesztő program a MyPaint ez a szoftver inkább rajzolási területeken tud jeleskedni, illetve lehet hasznos. A Paint.NET rétegkezelési támogatással bír, amellett hogy ingyenes, számos haladók számára kedvező funkciót biztosít. Fotómozaikok összeállításához a FireAlpaca nevű alkalmazást választhatod.

A Portrait Painter egy különleges képszerkesztő Tools, amivel a megnyitott fotóidat akár művészi festmény effektusokkal tudod feldobni. Átméretezéshez, konvertáláshoz, forgatási feladatokhoz. Nagyon egyszerű a használata.

Portrait Painter

Portrait Painter összefoglaló:


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Portrait Painter
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • ImageMagick 7.1.1-192023-10-02 ImageMagick 7.1.1-19 (0)
  Az ImageMagick egy alapvető felhasználói felületet biztosító képszerkesztő program, ami néhány alapvető funkciót biztosít a fotók […]
 • Batch It Ultra 6.512023-09-18 Batch It Ultra 6.51 (0)
  A Batch It Ultra egy akár parancssoros képmódosítási munkafolyamatokhoz létrehozott kiegészítő amivel kötegelten lehet a tartalmakat […]
 • Icecream Photo Editor 1.342023-08-01 Icecream Photo Editor 1.34 (0)
  Az Icecream Photo Editor remek eszközöket kínál a számítógépen található fotóink rendszerezéséhez, a tartalmaink szerkesztéséhez, […]
 • Inkscape Portable 1.32023-07-24 Inkscape Portable 1.3 (0)
  Az Inkscape Portable egy telepítés nélkül használható képszerkesztő szoftver hatékony képmódosításhoz szükséges eszközökkel. A Magyar […]
 • Paint 3D 6.2205.16087.02023-07-01 Paint 3D 6.2205.16087.0 (0)
  A Paint 3D egy professzionális, 3D modellezési lehetőségeket biztosító képszerkesztő program. Az alábbi képkezelő programmal […]