Portrait Painter 1.33

A Portrait Painter egy igazán különleges képszerkesztő program, vele a fotóidon számos egyedi módisításra adódik lehetőséged. Az alábbi képkezelővel a fotóidat effektezheted, átméretezheted, újravághatod, forgathatod, konvertálhatod, illetve módosítható a hozzá tartozó alapvető jellemzők. JPG, PNG TIFF formátumokat támogat. Free alkalmazás.

Modern lehetőségek, egyszerű használat, speciális szerkesztőeszközök jellemzik a Portrait Painter képkezelőjét, amivel a gépeden tárolt fotóidat dobhatod fel akár speciális effektekkel.

A Portrait Painter letöltése után a szoftvert csak telepítened kell, ezután azonnal futtatható. A program kezelőfelülete meglepően egyszerűen navigálható. Ha egy képet szerkeszteni szeretnél, azt egyszerűen csak a felületére kell húzni Drag And Drop módszerrel. Ha ez megtörtén az összes elérhető szerkesztő funkció biztosított.

A Portrait Painter fájlformátum támogatottsági listáját tekintve nem rendelkezik nagy támogatottsággal, kizárólag JPG, PNG, TIFF kimeneteket tud megnyitni. Akik ezekkel a formátumokkal dolgoznak, azok számára tökéletes választás a szoftver.

A program lehetőségeit tekintve a vele megnyitott fotó legalapvetőbb jellemzőit is meg lehet változtatni, színjellemzők, kontraszt, ezt manuálisan, vagy egy korábban összeállított profil szerint is el lehet végezni. Az alkalmazás különlegessége, hogy vele művészi „ festmény „ effektusokat is igénybe lehet venni.

A szoftver szerencsére ettől sokkal több opciót biztosít minden kipróbálójának, a Portrait Painter megoldásával a képet átméretezheted, forgathatod, vagy akár újravághatod, itt előre kiválasztható az a képrészlet amit el szeretnél távolítani.

Az egyes funkciókat a felső eszköztárán található menüponton belül lehet igénybe venni, opcionálisan billentyűkombinációs parancsokkal is vezérelhető a szoftver. A módosításokról előnézeti lehetőséget is biztosít, a fájl nagyítható, illetve kicsinyíthető igény szerint. Menteni a korábban említett támogatott formátumokba tud. Mivel ezek akár eltérő kimenetek is lehetnek, így konvertáláshoz is ideális.

A Portrait Painter nevű alkalmazással összehasonlítva kissé eltérő lehetőségeket biztosító képszerkesztő program a MyPaint ez a szoftver inkább rajzolási területeken tud jeleskedni, illetve lehet hasznos. A Paint.NET rétegkezelési támogatással bír, amellett hogy ingyenes, számos haladók számára kedvező funkciót biztosít. Fotómozaikok összeállításához a FireAlpaca nevű alkalmazást választhatod.

A Portrait Painter egy különleges képszerkesztő Tools, amivel a megnyitott fotóidat akár művészi festmény effektusokkal tudod feldobni. Átméretezéshez, konvertáláshoz, forgatási feladatokhoz. Nagyon egyszerű a használata.

Portrait Painter

Portrait Painter összefoglaló:


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Portrait Painter
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • PhotoLine Portable 21.502019-06-09 PhotoLine Portable 21.50 (0)
  A PhotoLine Portable egy prémium kategóriás képszerkesztő program ami hatalmas szerkesztő eszköz kínálattal rendelkezik. Lehet vele […]
 • Fresh Paint 3.1.10383.02018-02-25 Fresh Paint 3.1.10383.0 (0)
  A Fresh Paint nevű képkezelő programmal művészi szinten tudsz rajzolási, festési feladatokat elvégezni, amellett hogy rengeteg […]
 • Paint 3D 5.1.809.1017.10002018-09-22 Paint 3D 5.1.809.1017.1000 (0)
  A Paint 3D egy professzionális, 3D modellezési lehetőségeket biztosító képszerkesztő program. Az alábbi képkezelő programmal […]
 • ImageMagick Portable 7.0.8.462019-05-20 ImageMagick Portable 7.0.8.46 (0)
  Az ImageMagick Portable egy tekintélyes funkciókínálatot biztosító képkezelő szoftver, amivel több száz képformátumot tudsz megnyitni […]
 • ImageMagick 7.0.8.482019-06-03 ImageMagick 7.0.8.48 (0)
  Az ImageMagick egy alapvető felhasználói felületet biztosító képszerkesztő program, ami néhány alapvető funkciót biztosít a fotók […]