PeaExtractor 1.2

A PeaExtractor nevű szoftver segítségével a számítógépen tárolt tömörített fájlokat csomagolhatod ki. Beszerezhető hordozható változatban, rengeteg archívum formátumot támogat, legyen az ISO, ZIP RAR, TAR, ACE, 7Z. Free alkalmazásként használhatod, könnyen kezelhető. MD5 Hash generátor funkcióval is el van látva.

Elsősorban azok számára javasolt a szóban forgó tömörített tartalmak kicsomagolására alkalmas szoftver, akik olyan programot keresnek, amivel a kérdéses művelet egyszerűen és gyorsan végrehajtható, a PeaExtractor bárki számára szabadon elérhető, ingyenes.

A PeaExtractor letölthető hordozható változatban is azok számára akik több gépen is szeretnék futtatni.

A PeaExtractor rendeltetésszerű használatához túl nagy szakértelemre nincs szükség, az indítását követően egy igen egyszerű kezelőfelület fogad, ahol a kicsomagolandó fájlokat a felületére lehet húzni, opcionálisan a beépített keresőjét is igénybe veheted tömörített tartalmak felkutatásához. A szoftver támogatja azokat az archívumokat, amik jelszóval vannak levédve, itt akár kulcsfájlos megoldás esetén is maximális támogatást nyújt. A PeaExtractor, akárcsak bármely más hasonló tömörített tartalmak kezelésére alkalmas szoftver, ő is támogatja, hogy a tényleges feladat végrehajtása előtt, előre megadd a mentés helyét. A támogatottabb formátumokat tekintve kezeli az ISO, ZIP RAR, TAR, ACE, 7Z tömörített fájltípusokat.

Nagyobb méretű letöltött tartalmak esetén lehet hasznos ha azoknak ellenőrizni tudjuk az MD5 Hash értékeit ezzel könnyen el lehet dönteni, hogy a fájl nem e sérült letöltés során. Természetesen erre is biztosít külön opciót, ahol több ellenőrzési módszert is lehet választani.

A fejlesztő termékei között egyéb fájlkezelő alkalmazást is fel lehet fedezni, amik számos más feladatot is képesek ellátni. Ilyen a PeaZip amiből szintén elérhető hordozható változat.

Szintén ingyenes megfelelőjeként használhatod még a AutoZIP II nevű szoftvert, ami már fájlok megosztására, azok darabolására is alkalmas.

A PeaExtractor egy MD5 Hash ellenőrzési lehetőséget is biztosító tömörített fájlok adminisztrálására alkalmas szoftver, ami inkább az egyszerű használhatóságra koncentrál. Nem csak hogy ingyenes, de elérhető hordozható változatban is.

PeaExtractor

PeaExtractor Összefoglaló:

letoltes32bit letoltes64bit

 

 

.


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
3
Teljes név
PeaExtractor
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • PeaExtractor Portable 1.22016-08-28 PeaExtractor Portable 1.2 (0)
  A PeaExtractor Portable egy telepítés nélkül futtatható, tömörített fájlok könnyed kicsomagolására alkalmas segédprogram, ami kis […]
 • Rar Zip Extractor Pro 1.92.61.02020-01-20 Rar Zip Extractor Pro 1.92.61.0 (0)
  Rar Zip Extractor Pro egy korszerű, ingyenes fájl kicsomagoló szoftver tömörített fájlokhoz amivel egyszerre több archívum is […]
 • Unzipper 1.0.02018-11-26 Unzipper 1.0.0 (0)
  Az Unzipper egy egyszerűbb fájlkezelő funkciót is tartalmazó tömörített fájlok kezelésére alkalmas szoftver. A Free alkalmazásaként […]
 • Zipfocus 6.5.32017-02-19 Zipfocus 6.5.3 (0)
  A Zipfocus egy kis méretű, egyben nagyon egyszerűen használható tömörített fájlok kicsomagolására alkalmas program, ami ZIP, RAR, EXE […]
 • PeaZip 7.5.02020-11-13 PeaZip 7.5.0 (0)
  A PeaZip Magyarul is tudó Fájlkezelő szoftver ami könnyedén birkózik meg a tömörített állományok megnyitásával. ZIP néző funkciójával […]