SecretFolder 6.4

A SecretFolder egy fájlok titkosítására, elrejtésére alkalmas szoftver amivel jelszóval tudod ellátni a privát, bizalmas tartalmaidat, fájljaidat. Az alábbi Free alkalmazás gondoskodik arról, hogy csak te tudd azokat elérni. Magyar nyelvű.

Ha rendelkezel olyan fájllal, kép vagy videó, vagy bármilyen tartalommal, amit nem szeretnél a nagyközönséggel azokkal az emberekkel megosztani, amik hozzá tudnak férni a számítógépedhez, akkor javasolt azt valamilyen módon levédeni. Erre rengeteg ingyenes megoldás létezik, ilyen a SecretFolder megoldása is. Egyszerűen, hatékonyan biztosítja mindezt.

Az alkalmazás igen gyorsan installálható, néhány alapvető kérdés megválaszolása után azonnal tettre készen várja az első beüzemelést.

Az első indítást követően kötelezően létre kell hozni egy mesterjelszót, amit érdemes megőrizni, mivel csak vele lehet majd a későbbiekben visszafejteni a titkosított tartalmat. Ezt követően válik elérhetővé az igen egyszerű, áttetsző, kizárólag az adott feladatra összpontosító felület. A SecretFolder használata nem egy bonyolult feladat, így aki arra számít, hogy dokumentációk egész sorát kell átböngészni, hogy használhassák, azok sajnos csalódni fognak. A felületén értelemszerű elnevezéssel, magyar nyelvű ikonok találhatóak, így igen rugalmasan adminisztrálható.

A titkosítás végrehajtásához a következőket kell, hogy tedd:

A hozzáadás menüpontnál tallózd be azt a tartalmat amit titkosítani akarsz, majd a lezárás gomb megnyomásával ez meg is történik. Ekkor a tartalom elérhetetlenné válik, kizárólag a SecretFolder segítségével található meg legközelebb. Maga a visszafejtés sem komplikáltabb, az elem kijelölése után a feloldás paranccsal újra elérhetővé válik.

A SecretFolder alternatívájaként javasolni tudjuk a Wise Folder Hider megoldását, ami USB adathordozók esetén is megállja a helyét. Egy másik még szintén említésre méltó szoftver a Quick Crypt. Különlegessége hogy létre tud hozni önmegsemmisítő tartalmakat is.

Összességében a SecretFolder egy könnyen használható, kis erőforrás mellett futó fájl elrejtő, titkosító szoftver, ami jelszóvédelem mellett is biztosítja a privát tartalmak biztonságát.

SecretFolder

SecretFolder összefoglaló:

 • Fájl titkosító, elrejtő szoftver
 • egyszerű használat
 • nem kell konfigurálni
 • mesterjelszó megadása szükséges
 • intuitív felhasználói felület
 • Magyar nyelv
 • teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://ohsoft.net/en/product_secretfolder.php

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
SecretFolder
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Hide Folders 5.9.5922022-10-06 Hide Folders 5.9.592 (0)
  A Hide Folders megoldásával lehetőséged van arra hogy a bizalmas jellegű tartalmaidat egyszerűen és gyorsan el tudd rejteni. […]
 • Encoding Decoding Free 3.5.42021-08-15 Encoding Decoding Free 3.5.4 (0)
  Az Encoding Decoding Free nevű alkalmazással könnyedén titkosítani tudod azokat a fájlokat amiket nem szeretnél mások által is […]
 • CoffeeZip 4.82020-05-04 CoffeeZip 4.8 (0)
  A CoffeeZip egy igen egyszerű felhasználói felületet biztosító ZIP kezelő alkalmazás ingyenes kiadásban. Ez a Free alkalmazás […]
 • Kryptel Lite 8.22019-06-21 Kryptel Lite 8.2 (0)
  A Kryptel Lite fájlok, mappák és egyéb bizalmas tartalmak jelszóvédelemmel ellátására, titkosítására felhasználható Free alkalmazás. […]
 • Kryptos 1.012017-04-15 Kryptos 1.01 (0)
  A Kryptos egy nagyon egyszerűen használható fájlok jelszóval való levédésére alkalmas szoftver. Az alábbi Free alkalmazásnak […]