Kryptos 1.01

A Kryptos egy nagyon egyszerűen használható fájlok jelszóval való levédésére alkalmas szoftver. Az alábbi Free alkalmazásnak köszönhetően titkosítható minden olyan fájl ami bizalmas jellegű adatokat tartalmaz. Több titkosítási eljárást is támogat.

Ha a számítógépedet többen is használják, mások is hozzá tudnak férni, esetleg tárolsz olyan fájlokat a gépeden amik bizalmas jellegű adatokat tartalmaznak, azt el szeretnéd rejteni, vagy egyszerűen jelszóval titkosítani, akkor itt a Kryptos nevű alkalmazás, ami nem csak hogy igen biztonságos, de ingyenes is egyben.

A Kryptos letöltése után gyakorlatilag mást nem is kell tenni, mint az alkalmazást rendszergazdai jogosultsággal elindítani. A szoftver kezelőfelülete füles elrendezésű, a kérdéses funkciók egyszerűen és gyorsan választhatóak ki.

A titkosításra szánt fájl betallózása után egy megfelelő erősségű jelszót kell csak a számára megadni, ezt követően a szoftver azt hozzáférhetetlenné teszi azoktól a felhasználóktól akiktől le szeretnéd védeni. Természetesen a jelszóvédelem feloldása sem igényel több lépést. Több titkosítási eljárást is támogat.

A Kryptos beállításainál megadható, hogy automatikusan induljon el a Windows-al, ez az opció akkor lehet hasznos ha rendszeresen használnád a szoftvert.

A Kryptos támogatja, hogy a megjelenését skinekkel meg lehessen változtatni, így dizájnban a kipróbálója igényeihez igazítható.

A Kryptos egyéb opciói részeként néhány alapvető információt is biztosít az operációs rendszerről, illetve néhány hardveres jellemzőről.

A hasonló fájltitkosító, elrejtő alkalmazásokkal összehasonlítva közel azonos lehetőségeket biztosít, annyi kivétellel, hogy ezt mind ingyenesen teszi.

A Kryptos alternatívájaként választhatod még a Kryptel Lite megoldását, ami teljes mappák tartalmát tudja elrejteni. A Wise Folder Hider nevű alkalmazással akár cserélhető USB adathordozókat is jelszó védelemmel tudsz ellátni.

A Kryptos egy ingyenes, egyben nagyon egyszerűen használható fájlok jelszóvédelemmel való levédésére alkalmas szoftver, több titkosítási eljárást is támogat. Kis méretű, a felületét beépített témákkal lehet megváltoztatni.

Kryptos

Kryptos összefoglaló:

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Kryptos
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Kryptel Lite 8.22019-06-21 Kryptel Lite 8.2 (0)
  A Kryptel Lite fájlok, mappák és egyéb bizalmas tartalmak jelszóvédelemmel ellátására, titkosítására felhasználható Free alkalmazás. […]
 • SecretFolder 6.42019-05-31 SecretFolder 6.4 (0)
  A SecretFolder egy fájlok titkosítására, elrejtésére alkalmas szoftver amivel jelszóval tudod ellátni a privát, bizalmas […]
 • Encoding Decoding Free 3.5.12018-02-02 Encoding Decoding Free 3.5.1 (0)
  Az Encoding Decoding Free nevű alkalmazással könnyedén titkosítani tudod azokat a fájlokat amiket nem szeretnél mások által is […]
 • BitCrypt9 1.22014-10-22 BitCrypt9 1.2 (0)
  A BitCrypt9 technológiájával a számodra fontos fájlokat tudod titkosítani, jelszóval levédeni az illetéktelen hozzáférésektől. […]
 • USB Safeguard Free 7.42014-08-08 USB Safeguard Free 7.4 (0)
  Jelszóvédelemmel láthatod el USB meghajtódat az USB Safeguard Free segítségével. Titkosítási eljárásának köszönhetően kizárólag te […]