Hide Folders 5.4 Build 5.4.2.1155

A Hide Folders megoldásával lehetőséged van arra hogy a bizalmas jellegű tartalmaidat egyszerűen és gyorsan el tudd rejteni. Mindamellett hogy egyszerű használhatóságot tesz lehetővé, Magyar nyelven is tud. Több védelmi módot is biztosít, írásvédetté tehető az adott mappa, vagy bármely fájl, elrejthető, zárolható, jelszóval látható el.

Mivel egyszer több dologra használjuk a számítógépünket sokszor azon olyan bizalmas tartalommal bíró fájlokat is tárolunk, amit nem szeretnénk másokkal megosztani. Talán a legegyszerűbb, ha azokat priváttá tesszük. A Hide Folders nevű szoftver, erre biztonságos megoldást kínál. Ráadásul a használata sem igényel komolyabb ismereteket.

Néhány lépéssel telepíthető, ahol már az első pillanattól kezdve Magyar nyelven kommunikál, ez természetesen a használata során továbbra is támogatott. A program kezelőfelülete az adott feladatra összpontosít, néhány extra beállításhoz is biztosít hozzáférést, amivel az igényekhez lehet igazítani miként működjön.

A használatához csak annyit kell tenni, hogy a felületére kell húzni azt a tartalmat, amit el szeretnénk rejteni, mások által hozzáférhetetlenné akarunk tenni.

Az „Edit List” Menüponton belül adható meg neki hogy azt zárolni szeretnéd, elrejteni, írásvédetté tenni, vagy korábban aktivált védelmet feloldani.

A Hide Folders kinézetét meg lehet változtatni, előre beépített témákkal. A beállítások panelon ha szükségesnek érzed engedélyezhető, hogy integrálódjon a Windows intézőhöz, így a kérdéses elemre kattintva is munkára fogható, maximális felhasználói élményt biztosítván, továbbá a kényelmet szem előtt tartva.

Egyedi billentyűparancsos vezérlés rendelhető meghatározott feladatokhoz, itt a védelem kapcsolható ki, illetve aktiválható. Természetesen ez külön konfigurálható mindenki számára a saját ízlésének megfelelően.

Külön mód van arra, hogy biztonságos jelszót adjunk meg a Hide Folders számára ami a kérdéses fájl titkosításához szükséges. A Hide Folders kis erőforrás, csekély helyigény mellett futtatható, így a gyengébb konfigurációjú PC-ket sem terheli le ezalatt.

Mivel a Hide Folders ingyenesen csak időkorlátozással vehető igénybe alternatív megfelelőjeként futtatható az Anvi Folder Locker vagy a népszerűbb Wise Folder Hider. Ingyenes használhatósági lehetőséggel vehető még igénybe a Lock Folder amit telepíteni sem szükséges.

A Hide Folders alkalmas, hogy a számodra bizalmas jellegű fájlokat el tudd rejteni, jelszóval ellátni, igen egyszerűen használható, Magyar nyelven is tud.

Hide Folders

Hide Folders összefoglaló:

 • Mappa elrejtő alkalmazás
 • jelszóvédelem
 • írásvédetté tehetőek adott fájlok
 • egyszerűen használható
 • skinezhető felület
 • Windows intéző integráció
 • Magyar nyelv
 • Próbaverziós változat ( Trial )
 • Hivatalos oldal: http://fspro.net/hide-folders/

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Hide Folders
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
39,95 USD Trial
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Wise Folder Hider 4.3.9.1992021-04-15 Wise Folder Hider 4.3.9.199 (2)
  A Wise Folder Hider USB titkosítást, meghajtó elrejtést támogató ingyenes alkalmazás, amivel a számodra fontos mappák, illetve egyéb […]
 • Wise Folder Hider Portable 4.39.1992021-04-15 Wise Folder Hider Portable 4.39.199 (0)
  A Wise Folder Hider Portable meghajtó titkosító, elrejtő Free szoftver amivel bizalmas adatokat, mappát tudsz elérhetetlenné tenni az […]
 • Folder Guard 20.92020-08-25 Folder Guard 20.9 (0)
  A Folder Guard egy speciális biztonsági Tools, amivel adott mappákat tudsz levédeni, titkosítani jelszóval, így ahhoz csak azok […]
 • SecretFolder 6.42019-05-31 SecretFolder 6.4 (0)
  A SecretFolder egy fájlok titkosítására, elrejtésére alkalmas szoftver amivel jelszóval tudod ellátni a privát, bizalmas […]
 • Hide Files 1.12017-03-15 Hide Files 1.1 (0)
  A Hide Files egy remek megoldás abból a célból, hogy adott mappák tartalmát el tudd rejteni, titkosítani, jelszóval láthasd el. A […]