Hide Files 1.1

A Hide Files egy remek megoldás abból a célból, hogy adott mappák tartalmát el tudd rejteni, titkosítani, jelszóval láthasd el. A szoftver használata nagyon egyszerű, minimális beállítást igényel.

Ha a számítógépedet többen is használják, azon találhatóak olyan videók, képek, vagy bármilyen tartalom, amit nem szeretnél másokkal megosztani, akkor itt egy nagyon egyszerűen futtatható segédalkalmazás a Hide Files. Minimális felhasználói interaktivitást igényel.

A Hide Files letöltése után, a szoftver néhány egyszerű lépésben telepíthető, az első indítását követően szükség van egy mesterjelszó megadására, ezzel a programhoz való hozzáférés korlátozható.

A Hide Files kezelőfelülete az egyszerű, áttekinthetőségre koncentrál, ebből adódóan maga a használata sem bonyolult. Itt csak annyit kell tenni, hogy a szoftver indítását követően add meg a számára azt a fájlt, vagy mappát amit titkosítani szeretnél. Ezt követően a felső eszköztárán a Locked parancs kiadásával a jelszóval való védelem, illetve a titkosítás meg is történik, ekkor a fájlt el is rejti. Természetesen ez visszafelé is ilyen egyszerűen hajtható végre.

Mint korábban említettük, a Hide Files nem csak egyetlen fájl elrejtésére használható fel, hanem akár teljes mappákat is meg lehet a számára adni.

Az alkalmazás gyakorlatilag semmilyen extra beállítást nem igényel, az installálást követően azonnal használható. Talán az egyetlen negatív jellemzője, hogy Magyar nyelvi támogatással nem rendelkezik, de ez nem akkora hátrány, mivel az átláthatóság volt szempont a megtervezésekor.

Fájlok elrejtésére, illetve jelszóval való levédésükre felhasználhatod még a Folder Guard, illetve az igen népszerű Wise Folder Hider nevű alkalmazást. Az utóbbi programból elérhető telepítést nem igénylő változat. Szerencsére Magyar nyelvi támogatással is bír.

A Hide Files egy speciális biztonsági Tools, amivel fájlokat, mappákat tudsz elrejteni, illetve azokat jelszóval védheted le az illetéktelen hozzáférésektől. Az első indítását követően egy mesterjelszót kell megadni. A szoftver az egyszerű használhatóságra koncentrál.

Hide Files

Hide Files összefoglaló:

 • Mappa elrejtő, titkosító alkalmazás
 • Mesterjelszót kell megadni az első indításakor
 • Egyszerű használat
 • Nem igényel konfigurálást
 • Kis méret
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós változat ( SHAREWARE )
 • Hivatalos oldal: https://vovsoft.com/software/hide-files


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Hide Files
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
19,99 USD SHAREWARE
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Hide Folders 5.4 Build 5.4.2.11552015-12-21 Hide Folders 5.4 Build 5.4.2.1155 (0)
  A Hide Folders megoldásával lehetőséged van arra hogy a bizalmas jellegű tartalmaidat egyszerűen és gyorsan el tudd rejteni. […]
 • Wise Folder Hider 4.3.9.1992021-04-15 Wise Folder Hider 4.3.9.199 (2)
  A Wise Folder Hider USB titkosítást, meghajtó elrejtést támogató ingyenes alkalmazás, amivel a számodra fontos mappák, illetve egyéb […]
 • Wise Folder Hider Portable 4.39.1992021-04-15 Wise Folder Hider Portable 4.39.199 (0)
  A Wise Folder Hider Portable meghajtó titkosító, elrejtő Free szoftver amivel bizalmas adatokat, mappát tudsz elérhetetlenné tenni az […]
 • Folder Guard 20.92020-08-25 Folder Guard 20.9 (0)
  A Folder Guard egy speciális biztonsági Tools, amivel adott mappákat tudsz levédeni, titkosítani jelszóval, így ahhoz csak azok […]
 • Alternate File Shredder 2.7002021-07-26 Alternate File Shredder 2.700 (0)
  Az Alternate File Shredder egy speciális végleges fájltörlő szoftver, amivel a számodra bizalmas adatokkal bíró fájlokat tudod úgy […]