Titkosítás

Folder Guard 20.9

A Folder Guard egy speciális biztonsági Tools, amivel adott mappákat tudsz levédeni, titkosítani jelszóval, így ahhoz csak azok férhetnek hozzá akik megfelelő jogosultsággal rendelkeznek. Vele korlátozni lehet adott fájlokhoz való hozzáférést, vagy csak egyszerűen az elrejthető.

Ha a számítógépeden tárolsz olyan fájlokat, amik privát jellegű adatokat tartalmaz, azt le szeretnéd védeni jelszóval, esetleg elrejtenéd az illetéktelen hozzáférésektől, akkor itt a Folder Guard nevű alkalmazás.

A Folder Guard letöltése után néhány egyszerű lépésben telepíthető, itt az installálás során létrehozhatsz ikont az asztalon, ez az egyszerűbb elérés végett lehet hasznos. Az első indítást követően meg kell a számára adni egy mesterjelszót, ezzel az alkalmazáshoz, a beállításaihoz való közvetlen hozzáférés korlátozható.

A Folder Guard rengeteg eszközt biztosít, vele néhány lépésben le tudsz védeni adott mappák tartalmát az illetéktelen hozzáférésektől, de ha fontosnak tartod azt egyszerűen el is rejtheted. A szoftverrel akár adott fájlok jogosultságát is meg lehet változtatni.

A Folder Guard kezelőfelülete nagyon egyszerűen navigálható, talán az egyetlen negatív tulajdonság amit fel lehet hozni, hogy sajnos Magyar nyelvi támogatással nem rendelkezik.

Folder Guard – jelszó támogatással

A szóban forgó feladat egyszerűbb végrehajtásához, egy beépített varázslófelületet biztosít, az alkalmazás által biztosított lépéseket kell csak követni. Itt vagy adott mappákat lehet levédeni jelszóval, vagy jelszóvédelem, illetve a hozzáférési jogosultság korlátozható.

A Folder Guard tartalmaz egy beépített fájlkezelőt is amivel a kérdéses mappák tallózhatóak be, titkosítás céljából.

Az alkalmazás további korlátozási lehetőségeket is biztosít, korlátozható, hogy hozzá tudjanak férni a vezérlőpulthoz, illetve minden olyan területhez ami érzékeny információkat, beállításokat tartalmazhat.

Ilyen jellegű titkosítási feladatokra tervezett segédalkalmazás még a SecretFolder illetve a Wise Folder Hider, az utóbbi két alternatíva ingyenesen érhető el.

A Folder Guard egy prémium titkosítási lehetőségeket biztosító segédalkalmazás, amivel adott mappákat tudsz levédeni jelszóval, vagy ha szükségesnek tartod korlátozható az azokhoz való hozzáférés, elrejthető. Ingyenesen időkorlátozással vehető igénybe.

Folder Guard

Folder Guard Összefoglaló:

 • Fájlok, mappák tartalmának jelszóval való levédéséhez
 • nagyon egyszerű használni
 • billentyűkombinációs vezérlési lehetőség
 • vele korlátozható adott Windows szolgáltatásokhoz való hozzáférés
 • mesterjelszó támogatás
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós változat ( Trial )
 • Hivatalos oldal: http://www.winability.com/folderguard/


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Folder Guard
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
39,95 USD Trial
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Hide Folders 5.9.5922022-10-06 Hide Folders 5.9.592 (0)
  A Hide Folders megoldásával lehetőséged van arra hogy a bizalmas jellegű tartalmaidat egyszerűen és gyorsan el tudd rejteni. […]
 • Hide Files 8.52024-05-24 Hide Files 8.5 (0)
  A Hide Files egy remek megoldás abból a célból, hogy adott mappák tartalmát el tudd rejteni, titkosítani, jelszóval láthasd el. A […]
 • SecretFolder 7.52024-01-05 SecretFolder 7.5 (0)
  A SecretFolder egy fájlok titkosítására, elrejtésére alkalmas szoftver amivel jelszóval tudod ellátni a privát, bizalmas […]
 • Protect Folder 3.02016-02-15 Protect Folder 3.0 (0)
  A Protect Folder nevű alkalmazás segítségével jelszóval tudod levédeni azokat a mappákat, amik bizalmas jellegű fájlokat […]
 • Anvi Folder Locker 1.2.1370.02015-10-27 Anvi Folder Locker 1.2.1370.0 (0)
  Az Anvi Folder Locker segítségével jelszóval tudod ellátni a számodra privátnak tekinthető tartalmakat, az alábbi program elsősorban […]

Szólj hozzá