oTube (Youtube Donwloader) 1.5

Az oTube (Youtube Donwloader) az egyik legegyszerűbb módját biztosítja arra hogy az egyik legnépszerűbb videómegosztó portálról tartalmakat tudj lementeni. Ez a Free alkalmazás támogatja hogy kézzel válassz minőséget. Profi videóletöltő, amit még használni is egyszerű. UHD/ FullHD támogatással.

Akik rendszeresen látogatják a Youtube-ot, bármikor találhatnak ott olyan tartalmat, amit esetleg mobilról is meg lehet tekinteni offline módban. Ehhez viszont mindenképp arra van szükség, hogy le legyen töltve. Ezen jellegű tartalmak kezelésére az oTube (Youtube Donwloader) is megfelelő.

Természetesen ma már jobbnál jobb, funkciókban gazdag szoftverek érhetőek el, amik esetenként az adott média továbbdolgozásában is segítik a felhasználókat. Ha te mégis egy olyan videóletöltő programot keresel ami inkább az egyszerűséget, a bonyolult beállításokat mellőzve látja el a feladatát, akkor az oTube (Youtube Donwloader) lesz a legjobb választás.

A rendeltetésszerű működéséhez csupán a letöltött tömörített mappa tartalmát kell kicsomagolni egy szabad helyre majd a benne található installert kell mint bármely más alkalmazás esetén futtatni. Sajnos némi hátrány, hogy Magyar nyelven nem tud, de ezt maradéktalanul kárpótolja a kifejezetten kezdőket megcélzó felhasználói felület. Mint korábban említettük egyáltalán nincs szükség a konfigurálására. A futtatása során csak annyit kell tenni, hogy a korábban a böngésző címsorából kimásolt URL-t beillesszük az oTube (Youtube Donwloader)-be. Igény esetén még megváltoztatható az alapértelmezett mentési útvonal, így könnyebben megtalálható a letöltött videó.

A szoftver a tartalom végfelhasználási céljától függően külön támogatja hogy milyen formátumra és felbontásra tartunk igényt, ezt egy legördülő listán lehet kiválasztani. Ez természetesen attól is függ hogy mi áll rendelkezésre. Ha támogatott abban az esetben UHD/ FullHD felbontás is választható.

Az oTube (Youtube Donwloader) abban az esetben is hasznos ha csak audiót szeretnénk ebből kinyerni, itt sajnos csak WebM, M4A formátum választható.

Gyorsan, minőségromlás mentesen dolgozik.

Alternatív megfelelőjeként kipróbálható a VSO Downloader ami több beállítást tesz lehetővé, ingyenes alternatívaként pedig a Freemake Video Downloader választható.

Az oTube (Youtube Donwloader) egy igen egyszerűen használható videó letöltő program, az esetében kézzel választható ki a minőség. Akár UHD/ FullHD támogatással, opcionálisan kizárólag audiót ment.

oTube (Youtube Donwloader)

oTube (Youtube Donwloader) összefoglaló:

 • Videó letöltő program
 • könnyű kezelhetőség
 • választható minőség
 • akár UHD/ FullHD felbontás…
 • igény esetén csak audiót ment
 • Angol nyelv
 • teljes verziós változat: ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://ohsoft.net/en/product_otube.php

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
oTube (Youtube Donwloader)
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • 5KPlayer 6.52021-01-29 5KPlayer 6.5 (0)
  Az 5KPlayer egy igen széleskörűen használható videólejátszó szoftver, ami a modern megjelenésen felül számos különleges szolgáltatást […]
 • Slimjet 29.0.2.02021-01-28 Slimjet 29.0.2.0 (0)
  A Slimjet egy kis méretű rengeteg hasznos funkciót biztosító böngésző. Tud szinkronizálni, a Youtube-ról videókat letölteni, vagy […]
 • FreeTube 0.11.2 Beta2021-01-23 FreeTube 0.11.2 Beta (0)
  A FreeTube egy több platformra is használható YouTube kliens alkalmazás amivel a videók rendszerezett módszerrel történő […]
 • MyTube 4.0.1.0 Beta2020-12-19 MyTube 4.0.1.0 Beta (0)
  A MyTube segítségével egyszerűen, gyorsan tudsz a YouTube videómegosztóról tartalmakat letölteni. Rengeteg különleges szolgáltatást […]
 • Free Music & Video Downloader 2.462020-10-11 Free Music & Video Downloader 2.46 (0)
  A Free Music & Video Downloader egy könnyen használható videók, illetve zenék keresésére és letöltésre alkalmas program. Az alábbi […]