Folder Lock 7.7.8

A Folder Lock egy fájlok titkosítására, biztonsági mentések készítésére, fájlok végleges megsemmisítésére ideális szoftver. A programnak köszönhetően sokkal biztonságosabban használhatod a számítógépedet. Privát takarító funkciót is tartalmaz.

Egy rendkívül hasznos biztonsági szoftver a Folder Lock, a program számos olyan különleges funkciót biztosít, aminek a kihasználása esetén a számítógépeden tárolt tartalmakat biztonságosabban, mások által hozzáférhetetlen módon tudod tárolni.

A Folder Lock letöltése után, a szoftver telepítését követően egy igen egyszerű, rengeteg különleges funkciót tartalmazó kezelőfelület fogad, ahol menüpontonként érhető el minden általa támogatott funkció.

A Folder Lock funkcióit tekintve a szoftverrel jelszóval tudod levédeni a merevlemezeden a privát jellegű tartalmakat, ez lehet akár egy korábban megadott mappa. Az általános titkosítási feladatokon kívül korszerűbb biztonsági mentések összeállításához is felhasználható, itt a biztonsági mentésben található fájlokat az egyszerűbb elérhetőség okán akár online is el lehet tárolni, így azt szinte bárhonnan el tudod érni biztonságos módon. Kizárólag internet kapcsolatra van szükség.

A Folder Lock nevű alkalmazással visszaállíthatatlan formában lehet azokat a fájlokat törölni a számítógépedről, amik teljesen fölöslegesek, illetve rád nézve érzékeny adatokkal bír. Külön ezen a területen beállítható, hogy milyen metódust alkalmazzon.

Az extra funkciói részeként egy privát takarítót is tartalmaz, ezzel a funkcióval a böngészők előzményei, illetve a Windows átmeneti könyvtárai, Temp mappák tartalma törölhető, ez nem csak biztonsági, hanem teljesítménybéli megközelítésből is hasznosnak tekinthető.

A Folder Lock megoldásával akár cserélhető USB adathordozók titkosítását is végre tudod hajtani.

Hasonló funkciókat biztosít még a Folder Guard, illetve a SecretFolder az utóbbi alternatíva ingyenesen, illetve Magyar nyelven érhető el a kipróbálói számára.

A Folder Lock nevű alkalmazás számos olyan funkciót biztosít, aminek köszönhetően sokkal biztonságosabban tudod használni a számítógépedet, fájlokat tudsz vele titkosítani, jelszóval levédeni. Biztonsági mentésekhez, privát takarítási feladatokhoz, illetve fájlok végleges megsemmisítéséhez.

Folder Lock

Folder Lock összefoglaló:

 • Fájl titkosító alkalmazás
 • USB adathordozók titkosításához
 • privát takarító funkció
 • biztonsági mentés készítő Tools
 • fájlmegsemmisítő funkció
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós változat ( Trial )
 • Hivatalos oldal: http://www.newsoftwares.net/folderlock/

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Folder Lock
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
27,96 USD Trial
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • BCWipe 7.032022-02-11 BCWipe 7.03 (0)
  A BCWipe egy speciális privát takarító szoftver, amivel pillanatok alatt törölni tudod a számítógépes tevékenységedhez tartozó […]
 • Context Shredder 3.0.0.02021-12-19 Context Shredder 3.0.0.0 (0)
  A Context Shredder egy hatékony végleges fájlmegsemmisítő amivel a számítógépen eltárolt fájlokat lehet visszaállíthatatlan több […]
 • Ashampoo Privacy Protector 1.1.3.107 (0804)2017-09-17 Ashampoo Privacy Protector 1.1.3.107 (0804) (0)
  Az Ashampoo Privacy Protector egy speciális adatvédelmi eszköz Windows rendszerekre. A szoftver segítségével fájlokat, privát jellegű […]
 • TrustPort Tools 2016 16.0.2.57072016-11-17 TrustPort Tools 2016 16.0.2.5707 (0)
  A TrustPort Tools egy speciális karbantartó szoftver, ami számos hasznos szolgáltatást biztosít. Tartalmaz végleges […]
 • Secure Eraser Standard Edition 5.0002016-02-10 Secure Eraser Standard Edition 5.000 (0)
  A Secure Eraser Standard Edition egy a PC karbantartására és privát takarítására alkalmas program. Ez a Free alkalmazás tisztítani […]