Ashampoo Privacy Protector 1.1.3.107 (0804)

Az Ashampoo Privacy Protector egy speciális adatvédelmi eszköz Windows rendszerekre. A szoftver segítségével fájlokat, privát jellegű adatokat tudsz titkosítani, illetve ha szükséges, jelszó védelemmel ellátott biztonsági mentéseket is tudsz készíteni. Ezt CD/DVD lemezre tudod írni. Tartalmaz még egy privát böngésző takarítót, illetve egy fájlmegsemmisítő funkciót. Magyar nyelvű.

Itt egy igen hasznos Windows rendszerekre tervezett segédszoftver, aminek köszönhetően sokkal biztonságosabban használhatod a számítógépedet, az azon tárolt fájlok privátabb tárolását lehet elérni. Az Ashampoo Privacy Protector rengeteg hasznos funkciót biztosít a kipróbálói számára.

Az Ashampoo Privacy Protector letöltése, illetve telepítése után lehetőség van arra hogy a terméket regisztráld, ebben az esetben kitolható a próbaidőszak, mivel kereskedelmi termék.

Az Ashampoo Privacy Protector legfontosabb funkcióit tekintve a szoftverrel néhány egyszerű lépésben igen gyorsan titkosítani tudod azokat a fájlokat a számítógépeden amik privát jellegű információval rendelkeznek. Ha szükséges azokról biztonsági mentést is készíthetsz, azt le lehet titkosítani, majd kiírható CD/DVD lemezre.

Az Ashampoo Privacy Protector néhány egyszerűbb karbantartási műveletet is támogat, vele lehetőség van a böngészők, illetve a telepített alkalmazásaid munkafolyamat előzményeit törölni, ezt privát, visszaállíthatatlan formában.

A szoftver tartalmaz még egy végleges fájl megsemmisítő funkciót, ezzel az opcióval a privát tartalmú képeidet, videóidat, vagy bármely tartalmaidat tudod úgy törölni a merevlemezről, hogy azt később semmilyen törölt adat helyreállító szoftverrel nem lehet visszaszerezni.

Az Ashampoo Privacy Protector kezelőfelülete igen modern, mivel Magyar nyelvi támogatást kapott, az általa támogatott lehetőségek néhány perc alatt kiismerhetőek. A szoftver tartalmaz még egy igen hasznos lehetőséget, vele Biztonsági USB kulcsokat is tudsz készíteni. Az egyik leghatékonyabb, legfelhasználóbarátabb program az adott kategóriában.

Privát karbantartóként használhatod a Privacy Eraser Free nevű szoftvert, illetve a PrivaZer megoldását. Ha fájlokat szeretnél titkosítani a Folder Lock kínál garantált eredményeket. Meghatározott fájlok hatékony titkosítására jelszóval való levédésükre felhasználhatod a Kryptos nevű programot.

Az Ashampoo Privacy Protector egy prémium kategóriás fájlok titkosítására, biztonsági mentések készítésére, illetve privát takarítási feladatok elvégzésre ideális szoftver. Vele Biztonsági USB kulcsokat is létre tudsz hozni. Magyar nyelvű. Ingyenesen időkorlátozással vehető igénybe.

Ashampoo Privacy Protector

Ashampoo Privacy Protector összefoglaló:

 • Fájlok titkosításához
 • Biztonsági mentések készítéséhez
 • Biztonsági USB adathordozók létrehozásához
 • Privát takarító funkció
 • fájlmegsemmisítő funkció
 • egyszerű használat
 • Magyar nyelv
 • Próbaverziós változat ( Trial )
 • Hivatalos oldal


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Ashampoo Privacy Protector
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
49,99 USD Trial
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • BCWipe 7.01.22021-03-14 BCWipe 7.01.2 (0)
  A BCWipe egy speciális privát takarító szoftver, amivel pillanatok alatt törölni tudod a számítógépes tevékenységedhez tartozó […]
 • Privacy Eraser Free 5.9.02021-03-05 Privacy Eraser Free 5.9.0 (0)
  A Privacy Eraser Free egy igazán sokoldalú rendszerpucoló program, ami speciális eszközökkel van ellátva karbantartáshoz. Pucolja a […]
 • Pegasun System Utilities 6.002020-10-16 Pegasun System Utilities 6.00 (0)
  A Pegasun System Utilities egy minden téren teljes funkcionalitással használható karbantartó szoftver. A legfontosabb funkciókról […]
 • Ashampoo HDD Control 3.20.002020-02-17 Ashampoo HDD Control 3.20.00 (0)
  Az Ashampoo HDD Control egy merevlemez kezelő szoftver amivel általános információkat szerezhetünk róla, illetve karbantartási […]
 • Folder Lock 7.7.82018-09-25 Folder Lock 7.7.8 (0)
  A Folder Lock egy fájlok titkosítására, biztonsági mentések készítésére, fájlok végleges megsemmisítésére ideális szoftver. A […]