Anvi Folder Locker 1.2.1370.0

Az Anvi Folder Locker segítségével jelszóval tudod ellátni a számodra privátnak tekinthető tartalmakat, az alábbi program elsősorban mappák titkosítása esetén nyújt megbízható és gyors megoldást. Extra szolgáltatásai révén az el is rejthető. Az alábbi Free alkalmazás az egyszerű használatra összpontosít.

Ha rendelkezel a számítógépeden olyan tartalommal, amit nem szeretnél mások által elérhetővé tenni, akkor talán a legegyszerűbb módszer ha azt jelszóval véded le, így ahhoz kizárólag te tudsz hozzáférni, vagy az akinek erre jogosultságot adunk. Pontosan ezt a feladatkört hivatott ellátni az Anvi Folder Locker, ami kis erőforrás mellett, megbízhatóan látja el azt a feladatkört amire lett tervezve.

Abban az esetben ideális választás, ha kevés szaktudás mellett szeretnéd a szóban forgó feladatot végrehajtani.

Az Anvi Folder Locker telepítése során szükséges hogy az alkalmazás számára egy fiókot létrehozzunk, ez pillanatok alatt végrehajtható, csak egy érvényes e-mail cím szükséges ehhez.

Az Anvi Folder Locker első indulása után meg kell a számára adni egy mesterjelszót, amivel feloldható a titkosítás, továbbá maga a munkafolyamat történik.

A szoftver rendeletetésszerű használatához csak annyit kell tenni, hogy a felületére húzzuk a kérdéses mappát.

A szoftver nem csak kizárólag titkosítási, jelszóvédelmi megoldásokat biztosít, hisz egy munkafolyamaton belül meghatározott tartalmakat el is lehet rejteni.

A kezelőfelületén maga a feloldás is ilyen egyszerűen végrehajtható. Az Anvi Folder Locker nevű programot egyszerűsége révén kifejezetten kezdők számára javasoljuk.

A „Toolbox” opció alatt a fejlesztő további termékeinek a beszerzését is lehet kezdeményezni, természetesen ez nem kötelező.

Alternatívájaként választhatod a népszerűbbnek tekinthető Wise Folder Hider nevű programot, ami USB eszközöket is támogat. Kifejezetten fájl elrejtéshez a Free Hide Folder megfelelő választás.

Az Anvi Folder Locker egy speciális segédprogram, amivel jelszóval tudsz levédeni mappákat, de igény esetén azokat egyszerűen el lehet rejteni. Kifejezetten egyszerű a használata, a titkosítandó tartalmat kizárólag a felületére kell húzni.

Anvi Folder Locker

Anvi Folder Locker összefoglaló:

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Anvi Folder Locker
Platform
Windows XP / 7 / 8
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Free Hide Folder 3.3 Build 201603302015-03-30 Free Hide Folder 3.3 Build 20160330 (0)
  A Free Hide Folder lehetőséget biztosít a számodra, hogy a bizalmas fájljaidat el tudd rejteni az avatatlan szemek elől. Egyetlen […]
 • Lock Folder 3.3.02014-01-14 Lock Folder 3.3.0 (0)
  Mappák és egyéb bizalmas fájlok titkosítására használható egyszerűen kezelhető szoftver a Lock Folder. Nem igényel […]
 • Wise Folder Hider 4.4.2.2012022-07-06 Wise Folder Hider 4.4.2.201 (2)
  A Wise Folder Hider USB titkosítást, meghajtó elrejtést támogató ingyenes alkalmazás, amivel a számodra fontos mappák, illetve egyéb […]
 • Protect Folder 3.02016-02-15 Protect Folder 3.0 (0)
  A Protect Folder nevű alkalmazás segítségével jelszóval tudod levédeni azokat a mappákat, amik bizalmas jellegű fájlokat […]
 • Hide Folders 5.4 Build 5.4.2.11552015-12-21 Hide Folders 5.4 Build 5.4.2.1155 (0)
  A Hide Folders megoldásával lehetőséged van arra hogy a bizalmas jellegű tartalmaidat egyszerűen és gyorsan el tudd rejteni. […]