Protect Folder 3.0

A Protect Folder nevű alkalmazás segítségével jelszóval tudod levédeni azokat a mappákat, amik bizalmas jellegű fájlokat tartalmaznak. Könnyen használható, minimális beállítást igényel, titkosításhoz nélkülözhetetlen.

Mivel egyre több olyan fájlt tárolunk a számítógépen amik sokszor olyan bizalmas jellegű állományokat is tartalmaznak, amiket nem szeretnénk másokkal is megosztani, sokszor keresünk olyan alkalmazásokat, amikkel ezeket el lehet rejteni, esetleg jelszóval le lehet védeni. Kifejezetten erre lehet létrehozva a Protect Folder ami minden lehetőséget biztosít ennek eléréséhez.

A Protect Folder letöltése után a telepítés során a licenc feltételek elfogadásán kívül gyakorlatilag más tenni való nincs, itt Magyar nyelven történik az installálás, ez sajnos nem jellemző magára a használatra, ez természetesen nem akkora negatívum, mivel igen egyszerűen használható.

A Protect Folder megoldása, szinte bármilyen mappát képes levédeni, titkosítani az illetéktelen hozzáférésektől, ehhez, egy biztonságos jelszót kell választani, szükség esetén az tömöríthető, ami a könnyebb tárolást teszi egyszerűbbé. Adott mappák levédését, két módszerrel lehet kezdeményezni, vagy a szoftver indítása után a kezelőfelületen tallózzuk be azt, vagy képes integrálódni a jobb egérgombos felülethez, ahol a célmappára kattintva hívható elő a Protect Folder szóban forgó szolgáltatása.

Szükség esetén jelszó emlékeztetőt is tud küldeni meghatározott, korábban megadott E-mail címre. A Protect Folder ingyenes használat esetén némi korlátozást tartalmaz, kizárólag 4GB-nál kisebb mappákat támogat, illetve nem támogatott a tömörítés. Ezektől eltekintve otthoni felhasználásra bőségesen elég az amit kínál.

A Protect Folder ingyenes megfelelőjeként választhatod a Wise Folder Hider megoldását, vagy a szintén ingyenes SecretFolder nevű programot. Az utóbbi már Magyar nyelvi támogatással is rendelkezik.

A Protect Folder segítségével akár jelszóvédelemmel is el tudsz látni meghatározott mappákat, így annak tartalmát csak te fogod tudni elérni. A fizetős szolgáltatásain belül tömörítési eljárást is biztosít. Ingyenesen funkciókorlátozással vehető igénybe.

Protect Folder

Protect Folder összefoglaló:

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
3
Teljes név
Protect Folder
Platform
Windows XP / 7 / 8
Teljes ár
14,99 EUR DEMO
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Anvi Folder Locker 1.2.1370.02015-10-27 Anvi Folder Locker 1.2.1370.0 (0)
  Az Anvi Folder Locker segítségével jelszóval tudod ellátni a számodra privátnak tekinthető tartalmakat, az alábbi program elsősorban […]
 • Hide Folders 5.9.5922022-10-06 Hide Folders 5.9.592 (0)
  A Hide Folders megoldásával lehetőséged van arra hogy a bizalmas jellegű tartalmaidat egyszerűen és gyorsan el tudd rejteni. […]
 • Folder Guard 20.92020-08-25 Folder Guard 20.9 (0)
  A Folder Guard egy speciális biztonsági Tools, amivel adott mappákat tudsz levédeni, titkosítani jelszóval, így ahhoz csak azok […]
 • Free Hide Folder 3.3 Build 201603302015-03-30 Free Hide Folder 3.3 Build 20160330 (0)
  A Free Hide Folder lehetőséget biztosít a számodra, hogy a bizalmas fájljaidat el tudd rejteni az avatatlan szemek elől. Egyetlen […]
 • Lock Folder 3.3.02014-01-14 Lock Folder 3.3.0 (0)
  Mappák és egyéb bizalmas fájlok titkosítására használható egyszerűen kezelhető szoftver a Lock Folder. Nem igényel […]