Core FTP Pro 2.2 Build 1894

A Core FTP Pro egy prémium kategóriás, számos különleges szolgáltatással ellátott FTP kliens szoftver. Ez az alkalmazás az összes létező protokollt támogatja, sőt jelentős hangsúlyt fektet a biztonságra is. Beépített fájlszerkesztő funkcióval is rendelkezik. ( SSL, OpenSSL, SH, SFTP támogatás )

Elsősorban azok számára lehet ideális fájlkezelési feladatok elvégzésére a Core FTP Pro, akik biztonságos módon szeretnének létrehozni FTP kapcsolatot, illetve egyszerűbb fájlszerkesztési feladatokat is el akarnak végezni. A Core FTP Pro ingyenes kiadásban is elérhető.

A Core FTP Pro letöltése után a szoftver egy hagyományos telepítési lépéseket igénylő installálási folyamattal tehető használható állapotba amit követően egy modern, paneles elrendezésű kezelőfelület válik elérhetővé, itt azonnal létre is hozhatsz FTP kapcsolatokat.

Amit mindenképp érdemes megemlíteni, hogy a Core FTP Pro megoldása igen biztonságos, ehhez rengeteg extra opciót, beállítási lehetőséget rendelkezésre bocsájt a kipróbálói számára.

A paneles elrendezésű alkalmazás tartalmaz egy beépített nézőke funkciót, ezzel nem csak a szükséges fájl választható ki egyszerűen hanem rugalmasabbá válik adott tartalmak szerkesztése.

A Core FTP Pro beállításainál megadható a számára, hogy adott fájlkiterjesztéssel bíró tartalmakat milyen célprogrammal szeretnél megnyitni. Az alkalmazás az összes ma létező protokollt támogatja, ez a megfelelő pillanatban kiválasztható. Az ingyenes kiadása némileg kevesebb funkciót tartalmaz, de otthoni felhasználás esetén bőségesen elég FTP kliens feladatokhoz. Jelenleg csak Angol nyelven érhető el.

Free megfelelőjeként választhatod a FileZilla, illetve az Unreal Commander megoldását, amivel a számítógépeden tárolt fájlok rendszerezettebb elérése is megvalósítható. Szerencsére Magyar nyelven is tud.

A Core FTP Pro a népszerű FTP kliens alkalmazás prémium kiadása, ami rengeteg extra funkciót biztosít a kipróbálói számára. Előnye az igen biztonságos használati lehetőség, illetve a számos speciális beállításhoz való hozzáférési opció. Ez a fájlkezelő mindent tud amire csak igényt tarthatsz.

Core FTP Pro

Core FTP Pro összefoglaló:

 • Fájlkezelő alkalmazás/ FTP kliens program
 • Biztonságos használat
 • Paneles elrendezés
 • számos protokollt támogat
 • rengeteg speciális beállítás
 • fájlszerkesztő funkció
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós változat ( Trial )
 • Hivatalos oldal: http://www.coreftp.com/


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Core FTP Pro
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
39,95 USD Trial
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • trolCommander 0.9.92017-11-27 trolCommander 0.9.9 (0)
  A trolCommander egy megbízható, rengeteg különleges funkciót biztosító paneles fájlkezelő program. Opcionálisan FTP kliensként is […]
 • WatchFTP 4.0.32017-06-04 WatchFTP 4.0.3 (0)
  A WatchFTP egy prémium kategóriás FTP kliens, fájlkezelő alkalmazás. A szoftver segítségével mappák tartalmát tudod szinkronizálni, […]
 • CrossFTP Pro 1.98.62017-11-12 CrossFTP Pro 1.98.6 (0)
  A CrossFTP Pro egy modern, népszerű lehetőségeket biztosító FTP kliens szoftver, amire szinkronizálási feladatokat is rá tudsz bízni. […]
 • Staff-FTP 3.042017-05-01 Staff-FTP 3.04 (0)
  A Staff-FTP egy modern, nagyon egyszerűen használható FTP kliens program, ami SSL, TLS támogatással is rendelkezik. Az alábbi Free […]
 • File Viewer Plus 2.2.02017-10-29 File Viewer Plus 2.2.0 (0)
  A File Viewer Plus egy rendkívül sokoldalúan felhasználható fájlkezelő alkalmazás. A szoftver segítségével nem csak egyszerűbbé válik […]