Blog

Filmek ID3 Tag szerkesztéséhez próbálhatjuk ki az MKV Tag Editort

Egy Windows rendszeren használható ID3 TAG kezelő szoftver amivel plusz információkat lehet hozzáintegrálni a multimédiás tartalomhoz. Az MKV Tag Editor akkor ideális ha rengeteg videót tárolunk a gépen és egy egyéni módszerrel szeretnénk áttekinthetőbbé tenni az azok kategorizálását.

A szoftver egy remek megoldás ha ID3 Tag információkat szeretnél a gépeden található videókhoz létrehozni. Rengeteg olyan információt létrehozhatunk ahhoz amivel sokkal rugalmasabb tárolásra lesz lehetőség. A szoftver minden olyan funkciót tartalmaz mint a hasonló multimédiás fájlokhoz készített megoldások.

Az program MKV, MKA, MKS, MK3D film kodekek esetén használható, az indítópanel egy optimalizált felhasználói felülettel rendelkezik ahol a videókról információkat szerezhetünk, illetve az alábbi munkafolyamat, futtatható.

Profi ID3 Tag szerkesztő

A szoftver egy univerzális Unicode támogatással, borítók kezelésével, helyi menüből való használattal fejlesztett multimédiás alkalmazás. Tartalmaz egy beépített filmlejátszó funkciót amivel a felhasználói felületén áttekinthetőbben lehet a betallózott videó részeit megtekinteni, amik fontosak hogy korszerűbb módosításokat végezhessünk el azon. Az MKV Tag Editor innen szerezhető be. Az alkalmazás ID3 Tag információk szerkesztéséhez egy remek Windows fejlesztési megoldás.

MKV Tag Editor – ID3 Tag kezelő alkalmazás


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Filmek ID3 Tag szerkesztéséhez próbálhatjuk ki az MKV Tag Editort
Szerző
Leírás
Filmekhez használható ID3 Tag kezelő szoftver amivel egy sokkal rugalmasabb tartalmi kategorizálással lehet a videókat rendszerezni.

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá