Total Player 1.1.0

A Total Player nevű Filmlejátszó szoftverrel rengeteg ma népszerű videó formátumot meg tudsz nyitni, illetve azt le is játszhatod. A program Blu-ray formátumokat is akadás mentesen kezel. A Free alkalmazás MP3, 3GP, MPEG4, AVI, DivX, ISO, ASF, SWF, MOD, WEBM kodekeket is támogat. Egy képernyőmentőt is felfedezhetsz a funkciói között.

Az alábbi videó lejátszó szoftver egy igen szerény funkciófelhozatallal megtervezett multimédiás szoftver amivel videókat, illetve audió fájlokat tudsz megnyitni amellett hogy rengeteg formátum esetén biztosítja annak a lehetőségét, hogy a legjobb minőséget biztosítsa. A Total Player ingyenesen érhető el. Blu-ry lejátszóként is futtatható.

A Total Player letöltése után a szoftvert csak telepíteni kell majd el kell indítani. A szoftver kezelőfelülete a szerény funkciókínálattól eltekintve igen látványos, természetesen ettől eltekintve biztosítja azokat a funkciókat amik a videók, illetve zenei fájlok megnyitásához szükségesek.

A szoftver, vagyis a Total Player egy képlopó funkciót is tartalmaz, amivel a kedvenc filmes jelenetedről tudsz képernyőmentést készíteni. A beállításoknál kiválasztható a formátum, illetve hogy azt hol mentse el a merevlemezen.

Total Player támogatott film formátumok:

A Total Player rengeteg ma használatos videó, illetve audió kimenet esetén felhasználható, néhányat említve támogatja az MP3, 3GP, MPEG4, AVI, DivX, ISO, ASF, SWF formátumokat. A tartalmakat a szoftver indítása után a beépített médiaböngésző funkciójával adhatod meg. A szoftvert műsoros Blu-ray DVD lemezek lejátszásához is kipróbálhatod.

A Total Player lejátszólistákat is támogat, ezen kívül több multimédiás fájl könnyedebb lejátszásának az érdekében a szokásos navigációs funkciók biztosítottak, léptetés, lejátszás sebessége, megállítás, hangerő módosítás.

Igaz léteznek tőle több speciális multimédiás feladatot támogató szoftverek, ha egyszerűbb opciókkal is beéred, fontos hogy ingyenes legyen, érdemes kipróbálni.

Helyette választhatod a VLC Media Player nevű szoftvert, vagy a Leawo Blu-ray Playert, a szoftver inkább Blu-ray videókhoz lett kifejlesztve. Az ALLPlayer szintén rengeteg formátumot támogat.

A Total Player egy ingyenes, modern kinézettel kipróbálható videó, illetve zene lejátszó szoftver, amivel rengeteg ma népszerű kodek nyitható meg. Egy beépített képlopó funkciót is tartalmaz. Blu-ray videókhoz ideális.

Total Player

Total Player Összefoglaló:

 • Videó lejátszó program
 • rengeteg formátumot támogat
 • Blu-ray videókhoz
 • minimális beállítást igényel
 • beépített képlopó funkció
 • korhű megjelenés
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Total Player
Platform
Windows 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • VLC Media Player 3.0.17.42022-04-19 VLC Media Player 3.0.17.4 (0)
  A VLC Media Player egy Magyar nyelvű filmlejátszó Free alkalmazás ami rengeteg kodeket támogat. Tartalmaz equalizert is, továbbá tud […]
 • ThunderSoft GemPlayer 4.0.02020-08-10 ThunderSoft GemPlayer 4.0.0 (0)
  A ThunderSoft GemPlayer egy dizájnos indítófelülettel rendelkező multimédiás fájlokhoz használható médiacenter. A szoftvert filmek, […]
 • Free Video Player 4.0.02019-10-23 Free Video Player 4.0.0 (0)
  A Free Video Player egy ingyenes videó, illetve zene lejátszó program amivel széles választékban lehet megtekinteni, megnyitni a […]
 • 3nity Media Player 4.0.0.212019-01-31 3nity Media Player 4.0.0.21 (0)
  A 3nity Media Player egy teljesen ingyenes, kiváló felhasználói élményt nyújtó film lejátszó szoftver ami több száz videó, illetve […]
 • KoolPlaya 1.3.1.4 beta2018-12-18 KoolPlaya 1.3.1.4 beta (0)
  A KoolPlaya egy mindenképp ígéretes zene, illetve film lejátszó szoftver, amivel rengeteg formátumot tudsz megnyitni lejátszás […]