Wise Video Player 1.15.28

A Wise Video Player egy modern, könnyen használható multimédiás program, amit filmek lejátszására, illetve audió tartalmak megnyitására használhatsz fel. A szoftver az összes ma népszerűnek tekinthető formátumot támogatja, legyen az AVI, MKV, WMA, OGG, MP3, MPEG, MIDI. Külső felirat fájlokat is hozzáfűzhetsz a betallózott tartalomhoz. Free alkalmazás.

Itt egy ingyenes, kis méretű, nagyon egyszerűen használható filmek, illetve zenei fájlok megnyitására használható multimédiás szoftver a Wise Video Player, ami az összes ma népszerűnek tekinthető formátumot meg tudja nyitni, illetve lejátszani.

A Wise Video Player letöltése és a telepítése után a beállításainál opcionálisan konfigurálható, hogy milyen fájlformátumokat szeretnél vele megnyitni, szerencsére hatalmas támogatottsági listával rendelkezik, néhányat említve meg tudja nyitni az AVI, MKV, WMA, OGG, MP3, MPEG, MIDI, ASF, 3GP, FLV, SWF kodekeket. Itt opcionálisan manuálisan konfigurálható, így minden felhasználó egyedileg tudja az igényeihez igazítani funkcionálisan.

A megnyitásra szánt videót, vagy audió fájlt a Wise Video Player kezelőfelületére lehet húzni, esetleg a beépített fájlkezelőjével is betallózható, a szoftver azokat minőségromlás nélkül tudja lejátszani.

A fontosabb navigációs szerveit tekintve a médiafájl megállítható, szüneteltethető, azok az opciók fedezhetőek fel amik a hasonló feladatra tervezett alkalmazások esetén megszokhattunk. Ha egy olyan videót szeretnél vele megnyitni, amihez utólag fűznél hozzá felirat fájlokat, ezt néhány lépésben meg tudod tenni, mivel ezt a funkciót is támogatja.

A Wise Video Player komolyabb konfigurációt nem igényel, a telepítését követően azonnal használható. Az előnyös tulajdonságok mellett néhány negatív jellemzőt is fel lehet hozni, sajnos a szoftver nem támogatja az Online tartalmak elérésének a lehetőségét, erre másik alkalmazás futtatása javasolt.

Szintén ingyenes videók lejátszására ideális multimédiás szoftver a VLC Media Player ami nem csak hogy Magyar nyelvi támogatással is bír, de belőle hordozható kiadás is letölthető. A Light Alloy megoldása Blu-Ray adathordozók lejátszására is felhasználható, természetesen rengeteg kodeket ismer.

A Wise Video Player egy ingyenes videók, illetve audió tartalmak lejátszására ideális szoftver, rengeteg formátumot meg tud nyitni. Külső felirat fájlokat is hozzáfűzhetsz a megnyitott filmekhez. Egy beépített képernyőmentő funkciót is tartalmaz.

Wise Video Player

Wise Video Player összefoglaló:

 • Film lejátszó alkalmazás
 • audió fájlokhoz
 • az összes ma népszerű fájlformátumot támogatja
 • képernyőmentő funkció
 • felirat támogatás
 • modern kezelőfelület
 • Nem igényel komolyabb konfigurációt
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://www.wisevideosuite.com/wisevideoplayer.html


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Wise Video Player
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Free Video Player 4.0.02019-10-23 Free Video Player 4.0.0 (0)
  A Free Video Player egy ingyenes videó, illetve zene lejátszó program amivel széles választékban lehet megtekinteni, megnyitni a […]
 • ThunderSoft GemPlayer 4.0.02020-08-10 ThunderSoft GemPlayer 4.0.0 (0)
  A ThunderSoft GemPlayer egy dizájnos indítófelülettel rendelkező multimédiás fájlokhoz használható médiacenter. A szoftvert filmek, […]
 • VLC Media Player 3.0.11.02020-06-16 VLC Media Player 3.0.11.0 (0)
  A VLC Media Player egy Magyar nyelvű filmlejátszó Free alkalmazás ami rengeteg kodeket támogat. Tartalmaz equalizert is, továbbá tud […]
 • 3nity Media Player 4.0.0.212019-01-31 3nity Media Player 4.0.0.21 (0)
  A 3nity Media Player egy teljesen ingyenes, kiváló felhasználói élményt nyújtó film lejátszó szoftver ami több száz videó, illetve […]
 • KoolPlaya 1.3.1.4 beta2018-12-18 KoolPlaya 1.3.1.4 beta (0)
  A KoolPlaya egy mindenképp ígéretes zene, illetve film lejátszó szoftver, amivel rengeteg formátumot tudsz megnyitni lejátszás […]