Free Video Player 4.0.0

A Free Video Player egy ingyenes videó, illetve zene lejátszó program amivel széles választékban lehet megtekinteni, megnyitni a gépen található multimédiás tartalmakat. Létrehozhatsz lejátszólistákat, GEM titkosítási eljárás támogatással a GiliSoft termékeinek a kezeléséhez. A film lejátszó rendelkezésre áll FLV, MKV, MOV, AVI, MP4, MP3, FullHD formátum, illetve felbontásokhoz. Free alkalmazás.

A szoftver nem igényel komolyabb erőforrás igényt annak az érdekében hogy a számítógépeden tudj videókat megtekinteni, azt a legjobb minőség megőrzése szerint. A Free Video Player teljesen ingyenesen próbálható ki.

A Free Video Player letöltése után a telepítésnél néhány olyan speciális információt kell meghatározni amik mindenképp fontosak, ezután egy alap, egyben látványos felhasználói felülettel rendelkező filmlejátszó áll rendelkezésre a szórakozásunk érdekében.

A Free Video Player kevesebb eszközt, funkció támogatást kapott mint a népszerű VLC médialejátszója, így a fájlok betallózása valamivel egyszerűbb, szerényebb módszerekkel történhet meg, ahol a felületén létrehozott menüponton belül tehető meg. A szoftver jelenleg inkább a leggyakrabban használt, elterjedt formátumokhoz biztosít lejátszási lehetőségeket, természetesen a legjobb minőségben.

FullHD videókhoz…

A FLV, MKV, MOV, AVI, MP4, MP3 formátumokat tud lejátszani, illetve néhány zenei fájl formátumot. A hasznosnak számító előnyös paramétereit a minőségromlás mentes lejátszás, illetve a csekély erőforrás igény jelenti, így ha nincsenek különösebb elvárásaink filmek lejátszásakor tökéletes megoldás kikapcsolódáshoz.

Mobilon is teljes mértékben kihasználható funkcionálisan, természetesen szintén az összes fellelhető Kodek formátumot képes megnyitni a rendelkezésre álló felbontásban. Stream kiegészítővel nem lett ellátva, ez talán nem egy komoly hiányosság. Plusz eszközöket a 5KPlayer tartalmaz, képlopót, illetve YouTube Stream funkciókkal.

A Free Video Player egy minőségi kritériumokat teljesítő Windows rendszerre tervezett médialejátszó zenékhez, illetve filmekhez. Ingyenes kiadás, dizájnos felhasználói felülettel rendelkezik. Az egyik legegyszerűbb használati lehetőséggel rendelkezik a multimédiás szoftverek között.

Free Video Player

Free Video Player Összefoglaló:

 • film lejátszó
 • zenei fájlokhoz
 • több népszerűbb formátumot támogat
 • GEM titkosítás támogatás
 • kiváló minőségű tartalmakhoz
 • lejátszólista támogatás
 • nem igényel beállítást
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://www.gilisoft.com/free-video-player.htm


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
3
Teljes név
Free Video Player
Platform
Windows
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Wise Video Player 1.15.282017-05-22 Wise Video Player 1.15.28 (0)
  A Wise Video Player egy modern, könnyen használható multimédiás program, amit filmek lejátszására, illetve audió tartalmak […]
 • VLC Media Player 3.0.15.02021-06-09 VLC Media Player 3.0.15.0 (0)
  A VLC Media Player egy Magyar nyelvű filmlejátszó Free alkalmazás ami rengeteg kodeket támogat. Tartalmaz equalizert is, továbbá tud […]
 • Vidmore Player 1.0.102020-10-06 Vidmore Player 1.0.10 (0)
  A Vidmore Player egy dizájnos, modern funkciókkal létrehozott film, illetve zene lejátszó alkalmazás. A multimédiás eszköz Blu-Ray […]
 • ThunderSoft GemPlayer 4.0.02020-08-10 ThunderSoft GemPlayer 4.0.0 (0)
  A ThunderSoft GemPlayer egy dizájnos indítófelülettel rendelkező multimédiás fájlokhoz használható médiacenter. A szoftvert filmek, […]
 • 3nity Media Player 4.0.0.212019-01-31 3nity Media Player 4.0.0.21 (0)
  A 3nity Media Player egy teljesen ingyenes, kiváló felhasználói élményt nyújtó film lejátszó szoftver ami több száz videó, illetve […]