Leawo Blu-ray Player 2.2.0.1

A Leawo Blu-ray Player egy zenék, illetve filmek lejátszásra alkalmas szoftver, ami rengeteg népszerű formátumot támogat. Legyen az OGG, WAV, EVO, MP2, MP3, MP4, FLAC, 3GP, MOV, APE, AVI. MPEG, DivX kimenet. Természetesen Blu-ray formátumok esetén is felhasználható. 4K videók minőségromlás mentes megnyitásához… Támogatja a lejátszólistákat, illetve feliratos multimédiás tartalmak kezelésének a lehetőségét. Egy beépített képernyőmentő funkciót is tartalmaz. Magyar nyelvű, Free alkalmazásként ( ingyenes ) használható.

Kifejezetten azok számára lett megtervezve a Leawo Blu-ray Player nevű multimédiás szoftver akik a minőséget tartják szem előtt videók lejátszásakor, illetve Blu-ray tartalmakhoz keresnek egy megbízható nagy tudású film lejátszó programot.

A Leawo Blu-ray Player letöltése után a telepítés befejtével az első indításakor lehetőséged van arra hogy kiválaszd, milyen formátumokat szeretnél vele megnyitni, szerencsére hatalmas támogatottsági listával rendelkezik, legyen az OGG, WAV, EVO, MP2, MP3, FLAC, 3GP, MOV, APE, AVI. MPEG, DivX, akár 4K felbontással.

A Leawo Blu-ray Player amellett hogy Magyar nyelvi támogatással rendelkezik, biztosít minden olyan beállítási lehetőséget aminek köszönhetően egy igazán felhasználóbarát videó, illetve zene lejátszó programot használhatsz a későbbiekben teljesen ingyenesen.

Leawo Blu-ray Player – Univerzális videó lejátszó

A Leawo Blu-ray Player műsoros DVD lemezeknél támogatja az olyan jellegű médiafájlokat amik feliratokat, egyedi hangsávokat tartalmaznak, opcionálisan a beállításoknál megadható a számára hogy melyek legyenek az alapértelmezett értékek.

A felszínét külön témákkal lehet módosítani, saját színvilág figyelembevétele mellett. A médialejátszó tartalmaz még egy különleges funkciót, opcionálisan képernyőmentéseket tudsz készíteni a betallózott film adott jelenetéről, a konfigurációs panelon megadható, hogy hová mentse el azt.

A Leawo Blu-ray Player néhány energiagazdálkodási eszközt is biztosít azoknak a felhasználóknak akik Notebook gépeken futtatnák. A szoftver igen kis mérettel rendelkezik, kevés erőforrást támaszt, amellett hogy számos különleges kényelmi funkciót tartalmaz.

Alternatív megfelelőjeként választható a Tipard Blu-ray Player vagy a Macgo Windows Blu-ray Player nevű szoftver. Az egyik legnépszerűbb multimédiás központ a VLC Media Player ami Stream feladatokhoz is számos különleges lehetőséget szolgáltat.

A Leawo Blu-ray Player egy Magyar nyelvű, számos formátumot támogató, Blu-ray kimenetet előnyben részesítő film, illetve zenelejátszó szoftver. Egy beépített képernyőmentő funkciót is biztosít. Lejátszólisták, felirat támogatással. Mindenképp érdemes kipróbálni.

Leawo Blu-ray Player

Leawo Blu-ray Player összefoglaló:

 • Multimédiás program
 • film lejátszó
 • zene lejátszó
 • Blu-ray támogatás
 • lejátszólisták összeállításának a lehetősége
 • felirat támogatás
 • 4K videókhoz
 • Magyar nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://www.leawo.org/blu-ray-player/

 

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Leawo Blu-ray Player
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Media Player Classic Home Cinema portable 1.9.162021-09-22 Media Player Classic Home Cinema portable 1.9.16 (1)
  A Media Player Classic Home Cinema portable egyszerű, kis erőforrással rendelkező igen széleskörű kodek támogatást kapott videó […]
 • VLC Media Player 3.0.15.02021-06-09 VLC Media Player 3.0.15.0 (0)
  A VLC Media Player egy Magyar nyelvű filmlejátszó Free alkalmazás ami rengeteg kodeket támogat. Tartalmaz equalizert is, továbbá tud […]
 • SMPlayer 21.1.02021-01-10 SMPlayer 21.1.0 (0)
   Az SMPlayer egy igen nagy tudással rendelkező Film illetve zenelejátszó szoftver, feliratletöltő funkciót, Offline YouTube letöltési […]
 • HUPlayer 1.0.62019-06-20 HUPlayer 1.0.6 (1)
  A HUPlayer egy skinezhető kezelőfelületű videók, audió fájlok lejátszására alkalmas multimédiás program, ami rengeteg formátumot […]
 • Media Player Classic – Black Edition Portable 1.5.1.29852017-11-19 Media Player Classic – Black Edition Portable 1.5.1.2985 (0)
  A Media Player Classic - Black Edition Portable Filmekhez, zenékhez, Online rádiók eléréséhez felhasználható remek kis szoftver. A […]