Számos multimédiás tartalmaknál használt formátumot kezel a Leawo Blu-ray Player

Kiváló multimédiás program videókhoz, illetve zenei fájlokhoz amivel rengeteg formátumot megnyithatunk, az lehet Blu-Ray adathordozón. A felhasználói felületéhez több téma is kiválasztható. A Leawo Blu-ray Player ingyenesen áll rendelkezésre.

Több ismert videó, illetve zenei fájlokhoz használható formátumot meg lehet a szoftverrel nyitni, ahol még néhány speciális plusz eszközt is használhatunk amivel jelentős mértékben több hozható ki belőle filmek lejátszásakor.

A Leawo Blu-ray Player a műsoros Blu-Ray adathordozók, illetve a merevlemezen tárolt fájlokhoz is használható, kiváló paraméterekkel rendelkezik erőforrás alapján így mindenkinek ki lehet próbálni.

Az alkalmazás konfigurációs részénél módosíthatóak a tartalomra jellemző tulajdonságok, felbontás, szín, audió jellemzők. Ha csak egy meghatározott fájl formátumot szeretnél vele kezelni abban az esetben a beállításoknál az is definíciós szabályként módosítható, hogy milyen multimédiás fájlok megnyitására használjuk. A kinézetének a módosítását témákkal lehet elérni. Feliratos videókhoz a saját fájlok hozzáfűzése, illetve az azok közötti választás lehetőségéhez profi eszközöket lehet használni.

A program egy tökéletes választás ha a számítógépen szeretnénk zenéket, illetve videó fájlokat kezelni, rendszeresen játszunk le Blu-Ray adathordozókat. Az aktuális kiadását innen lehet letölteni.

Leawo Blu-ray Player – Blu-ray videó lejátszó alkalmazás


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Számos Multimédiás tartalmaknál használt formátumot kezel a Leawo Blu-ray Player
Szerző
Leírás
Rengeteg videó formátumot ismer a Leawo Blu-ray Player multimédiás szoftver amivel felirat tartalmakat is használhatunk.

Kapcsolódó szoftverek