Blog

Temérdek felhasználási cél estén kiváló multimédiás program a PotPlayer

Egy személyre szabható multimédiás program amivel a tartalmakat minimális erőforrással játszhatjuk le. A szoftverrel FTP, HTTP protokollal is le tudunk Videó, illetve Audió tartalmakat játszani, Webkamera közvetítéseket is megnyithatunk. A sokoldalú PotPlayer FullHD, 4K Videók lejátszásához is nagyszerű.

A programmal úgy tudjuk a multimédiás tartalmakat lejátszani, hogy nem csökken a számítógép teljesítménye, egy minimális erőforrással futtatható Videó, illetve zenelejátszó program amivel akár egyénileg szerkeszthetjük, hogy a fájlokat milyen paraméterekkel szeretnénk megnyitni. Élő közvetítéseket is létrehozhatunk, a szoftver egy Videófelvevő funkciót is tartalmaz, amivel a tartalmakat meg is tudjuk osztani. Az alkalmazással bármilyen forrásból, fájlkollekciók is megnyithatóak, a fájlokból egy lejátszási listát is létrehozhatunk, módosítani tudjuk a Videók tulajdonságait, a telítettséget, a Vörös, kék, zöld szín paramétereket.

360 fokos Videókat is le tudunk játszani

A szoftverrel a Videókat akár 360 fokos módban is le tudjuk játszani, az aktuális képkockák is eltárolhatóak, számos kimeneti formátumban képlopást is létrehozhatunk. A program a Videók, illetve zenei tartalmak lejátszásának egyszerű vezérlését teszi lelhetővé. Haladó Windows felhasználók számra kiválóan illeszkedő konfigurációt tartalmaz amivel a zenei tartalmak hangszín tulajdonságait is szerkeszthetjük, a Videók, illetve feliratok színparamétereit a preferenciáinkhoz tudjuk igazítani.

A szoftver egy felbecsülhetetlen értékű szolgáltatásokkal létrehozott multimédiás program amivel akár 360 fokos Videókat is le tudunk játszani. A multimédiás tartalmak hangszín tulajdonságait, illetve a Videók színparamétereit is konfigurálni tudjuk. A PotPlayer innen érhető el.

potPlayer – Videó lejátszó


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Temérdek felhasználási cél estén kiváló multimédiás program a PotPlayer
Szerző
Leírás
PotPlayer minimális erőforrással játszik le multimédiás tartalmakat.

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá