TV sorozat program - Letöltés ingyen -SzoftHub.hu

TV sorozat program

 • Az iTunes for Windows segítségével a számítógépedről tudod kezelni az Apple eszközeid tartalmát, az azokkal szükséges feladatok elvégzésével együtt. A szoftverrel lehetőség van Apple Podcastok, zenék, hangoskönyvek hallgatására, illetve filmek, illetve TV sorozatok megtekintésére. iPhone, iPad, iPod touch készülékekkel való egyszerű fájl szinkronizálásra. Free alkalmazás.

  iTunes for Windows 12.11.4.15

  Az iTunes for Windows segítségével a számítógépedről tudod kezelni az Apple eszközeid tartalmát, az azokkal szükséges feladatok elvégzésével együtt. A szoftverrel lehetőség van Apple Podcastok, zenék, hangoskönyvek hallgatására, illetve filmek, illetve TV sorozatok megtekintésére. iPhone, iPad, iPod touch készülékekkel való egyszerű fájl szinkronizálásra. Free alkalmazás.

  olvasd tovább...

 • A FeedTurtle neve alapján inkább egy RSS olvasó jut az eszünkbe, pedig ettől sokkal több funkció áll rendelkezésre ami a számítógépen történő szórakozáshoz szükséges. A telepítés nélkül használható Free alkalmazással TV sorozatokat, zenéket, videókat, YouTube tartalmakat, Játékokat lehet beszerezni, illetve a számítógépen rendszerezhetjük. Egy böngészőt is tartalmaz.

  FeedTurtle XI

  A FeedTurtle neve alapján inkább egy RSS olvasó jut az eszünkbe, pedig ettől sokkal több funkció áll rendelkezésre ami a számítógépen történő szórakozáshoz szükséges. A telepítés nélkül használható Free alkalmazással TV sorozatokat, zenéket, videókat, YouTube tartalmakat, Játékokat lehet beszerezni, illetve a számítógépen rendszerezhetjük. Egy böngészőt is tartalmaz.

  olvasd tovább...