Hatékony Audió tartalmak lejátszásához létrehozott program az 1by1

Egy számos nagyszerű szolgáltatással futtatható program amivel multimédiás tartalmakat, Audió fájlokat lehet lejátszani. A szoftver egy ID3 tagok megtekintéséhez használható kiegészítőt is tartalmaz amivel az Audió tartalmak metainformációit lehet megtekinteni, illetve módosítani. A szoftver lejátszási listákhoz is futtatható amivel egy mappában található OGG, WAV, FLAC, AAC, MP3, MP4 Kodek formátumú zenei gyűjteményt lehet megnyitni. Stream rádiócsatornák lejátszásához is futtatható.

Egy konfigurálható indítófelülettel, specifikus funkciókkal futtatható zenei tartalmak megnyitásához használható program amivel a gépen található tartalmak, illetve akár Stream rádiócsatornák is lejátszhatóak. A szoftverrel a VLC Media Player által, helyi hálózaton lejátszható webrádió Stream HTTP szervereket lehet létrehoznunk. Kedvencek támogatással, lejátszólistákhoz, mappákban található zenei tartalmak lejátszásához.

Webrádió, HTTP szerverek létrehozásához futtatható zenelejátszó

Egy billentyűparancs konfiguráló megoldást is támogat amivel a több alkalommal is kezelt funkciókat billentyű gombbal is el lehet indítani. A programmal beállíthatjuk az Audió lejátszó programmal kezelt tartalmak kódoló paramétereit, egy equalizer eszközzel a zenei fájlok frekvenciatartományát. Az 1by1 egy ID3 Metaadat szerkesztő funkciót is tartalmaz amivel a zenei tartalmak metaadatait lehet megtekinteni, illetve módosítani. OGG, WAV, FLAC, AAC, MP3, MP4 zene formátumok lejátszólisták mélyebb rendszerezéssel nyithatóak meg.

A különleges, Audiók, Stream tartalmak lejátszáshoz használható program az 1by1 innen szerezhető be.

1by1 – Zenelejátszó


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Hatékony Audió tartalmak lejátszásához létrehozott program az 1by1
Szerző
Leírás
Zenei tartalmak id3 Metaadat információinak a szerkesztéséhez is egyedi funkciókat támogat az 1by1.

Kapcsolódó szoftverek