XMPlay: Hordozható, ingyenes zenelejátszó program Windows 10-re…

Egy telepítés nélkül használható zenei fájlok gyors megnyitására alkalmas program az XMPlay, ami teljes támogatottságot élvez Windows 10 operációs rendszeren is. Több népszerűbb formátumot is kezel.

Amellett hogy ingyenes, kis méretű a telepítésével sem az időt vesztegetni, mivel hordozható program formájában érhető el az XMPlay, ráadásul már Windows 10-en is hozza a legjobb formáját. Ha már a szóban forgó operációs rendszert használod, arra keresel egy kompatibilis zenelejátszó programot, mindenképp érdemes kipróbálnod.

Az XMPlay megoldása meg tudja nyitni a ma népszerűbbnek tekinthető összes ismertebb audió formátumot, ez természetesen nem csak a merevlemezen lehetséges, mivel Stream feladatokhoz is megfelelő, Online rádiócsatornákhoz teljes támogatottságot biztosít. A korábban megadott hivatkozásokat hozzáadhatod lejátszólistákhoz, így azokat a csatornákat később sokkal kényelmesebben el tudod érni. Természetesen ez bármely tartalom esetén lehetséges.

A kezelőfelületét át lehet alakítani skinekkel, ehhez csak a hivatalos oldalt kell hogy meglátogasd, majd ott ki kell választanod azt a bőrt ami elnyeri a tetszésedet. Ez ugyanúgy igaz a Pluginokra is. Az utóbbival további extra funkcióval láthatod el azt.

Mivel nem kell telepíteni, több gépen is futtatható akár cserélhető adathordozókról is. A szóban forgó zenelejátszó alkalmazás legújabb változatát itt találod.

Az XMPlay egy Windows 10 támogatottsággal rendelkező telepítés nélkül használható zenelejátszó program, amivel Online rádiócsatornákat is tudsz streamingelni. Természetesen teljesen ingyenesen próbálható ki bárki számára.

XMPlay Hordozhato, ingyenes zenelejatszo program Windows 10-re-121229

Ingyenes, kis erőforrással bíró zenelejátszó Windows 10-re: XMPlay


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
XMPlay: Hordozható, ingyenes zenelejátszó program Windows 10-re…
Szerző
Leírás
Egy telepítés nélkül használható zenei fájlok gyors megnyitására alkalmas program az XMPlay, ami teljes támogatottságot élvez Windows 10 operációs rendszeren is. Több népszerűbb formátumot is kezel.

Kapcsolódó szoftverek

 • Foobar2000 Portable változat készítése2016-03-28 Foobar2000 Portable változat készítése (0)
  Néhány kattintással készíthetsz Foobar2000 Portable változatot, amit több gépen is futtathatsz akár egy USB kulcsról is anélkül, hogy […]
 • CoolPlayer+: MP3 fájlok lejátszásához használd őt!2016-02-07 CoolPlayer+: MP3 fájlok lejátszásához használd őt! (0)
  Telepítés nélkül, hordozható formában használható audió fájlok megnyitására alkalmas ingyenes multimédiás szoftver a CoolPlayer+, ami […]
 • Windows 10 Manager 3.4.12021-01-21 Windows 10 Manager 3.4.1 (0)
  A Windows 10 Manager egy igen hasznos multifunkciós programcsomag, amit karbantartó szoftverként, illetve Windows konfigurálóként […]
 • W10Privacy 3.7.0.32020-12-29 W10Privacy 3.7.0.3 (0)
  A W10Privacy egy speciális Windows konfiguráló szoftver, aminek a futtatásával sokkal kevesebb információt fogsz kiszivárogtatni a PC […]
 • Mini Radio Player 5.9.102020-12-01 Mini Radio Player 5.9.10 (0)
  A Mini Radio Player egy igen széles körű támogatottsággal rendelkező Online rádiócsatornák megnyitására megfelelő program amivel […]