IOTransfer: Telefon menedzser program IOS mobilokhoz

IOS mobilokhoz létrehozott igen hasznos, Windows rendszerről használható telefon menedzser, amivel rengeteg hasznos feladat végezhető el. Profi eszköz akár biztonsági mentések készítéséhez. Az IOTransfer megoldásával keresni, illetve letölteni is lehet videókat.

A multimédiás fájlok kezelésekor azt azonnal konvertálni lehet olyan formátumra amit az eszközön található médialejátszó meg tud nyitni. Értelemszerűen a mobil kezelő ezen funkciója úgy lett létrehozva, hogy a feladat végrehajtása után a végeredmény akár eredeti minőségben lejátszható legyen. A tartalmak keresése, konvertálása több népszerű oldal esetén is megvalósítható, legyen az a YouTube, Facebook, Twitter, Twitch, Instagram. Ez csak egy része a listának ahonnan beszerezhetőek videók.

Videók konvertálása mobil eszközre

Az aktuális területen választható ki hogy milyen formátumban konvertáljon, ezek közül a legnépszerűbbeket említve kiválaszthatjuk az AVI, MKV, OGG, WMV, MPG, FLV, MP4, FLAC, AAC, MKA kodek formátumokat. A szoftvernek köszönhetően a dekódolás nem a mobilon történik hanem a számítógépen, így gyorsabban kapjuk meg a végeredményt, miközben nem terheli le a mobil teljesítményét, nem igényel fölösleges helyet a háttér tárolóján.

A biztonsági mentések készítéséhez, karbantartáshoz, a mobilon található fájlok menedzseléséhez használható program innen szerezhető be.

IOTransfer – Mobil menedzser program


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
IOTransfer: Telefon menedzser program IOS mobilokhoz
Szerző
Leírás
Több igen hasznos funkciót tartalmazó mobil kezelő program IOS készülékekhez.

Kapcsolódó szoftverek