PhoneClean – Mobil kezelő alkalmazás Windowsra

A program, a PhoneClean egy IOS Mobil készülékekhez tervezett karbantartási célokra is ideális segédprogram amivel az IPhone, iPad, iPod készülékek kezelhetőek. A szoftvert a számítógépre kell telepíteni, majd arról használható. Akár hely felszabadításra is megfelel. Telefon menedzser feladatokra is felhasználható, a készüléken található üzenetek kezelésére.

Az IPhone, iPad, iPod készüléked könnyebb karbantartása, illetve menedzselése használható fel, az egyik legnagyobb különbség a hasonló programokkal összehasonlítva, hogy ezt a számítógépre kell telepíteni, így látja el a karbantartást, illetve tekinthetőek át a készüléken kezelt üzenetek, fájlok. A megoldás arról gondoskodik, hogy sokkal kevesebb erőforrást igényel a táblagépen, mobilon, több módszert használva, hogy sokkal gazdaságosabban kezelhessük a háttér tárolókat, illetve az erőforrásokat. A PhoneClean nevű alkalmazással karbantarthatjuk a készüléket, illetve a számítógépünkön nyithatóak meg az üzeneteink, elérhetőek a fotóink, tartalmaink. Tárolhatunk olyan tartalmakat is az eszközön, amik között pótolhatatlanok is vannak. A szoftverrel a lehető legegyszerűbben lehet azokról biztonsági mentést készíteni, majd azt visszaállítani ha szükséges lesz. A telefon menedzser Android rendszerrel nem kompatibilis, csak ez hozható fel negatívumként. A kipróbálóknak innen szerezhető be.

PhoneClean – Kiváló eszközkészlettel rendelkező telefon menedzser


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
PhoneClean – Mobil kezelő alkalmazás Windowsra
Szerző

Kapcsolódó szoftverek