PhoneClean 5.1.1

A PhoneClean egy mobilokra tervezett speciális karbantartó szoftver, ami számos egyedi lehetőséget biztosít. A szoftvert iPad, IPhone, iPod Touch készülékek esetén lehet használni, IOS rendszerekhez ajánlott. Privát takarítási feladatokhoz, biztonsági mentések készítéséhez.

Az alábbi IOS mobilok karbantartására ideális szoftverrel jelentős teljesítmény javulást tudsz elérni amellett hogy a készüléken tárolt tartalmakról is biztonsági mentést készíthetsz. A PhoneClean mindent tud amire csak szükséged lehet. Profi mobil karbantartó.

A PhoneClean letöltését követően az alkalmazást csak telepíteni kell, ezt követően a szoftver a teljesebb funkcionalitás érdekében külön adott eszközök számára optimalizált illesztőprogramokat is telepít.

A PhoneClean megoldása a hasonló, hagyományos mobil karbantartó szoftverekkel ellentétben nem a készüléken fut, hanem a számítógépről, a karbantartásra szánt mobilt a használatához a számítógéphez kell csatlakoztatni.

A PhoneClean előnyös megtervezéséből adódóan a karbantartás úgy végezhető el hogy a készülékre semmilyen plusz alkalmazás nem kerül telepítésre, így a készülék erőforrásaival gazdaságosan bánik.

A PhoneClean nevű alkalmazás legfontosabb funkcióit tekintve néhány lépésben tudod az IOS alapon futó iPad, IPhone, iPod Touch mobil eszközöket tisztítani a korábban a használata során felhalmozódott fájloktól, optimalizálható a készülék, privát jellegű tartalmak esetén azt véglegesen meg lehet semmisíteni.

A szoftver által támogatott funkciók külön menüpontonként érhető el, az egyszerű navigálhatóságra koncentrál. Az PhoneClean nevű alkalmazással biztonsági mentést is tudsz készíteni a mobilodon tárolt fájlokról, külön kiválasztható, hogy mire tartanál igényt.

Az alkalmazás lehetőséget biztosít, hogy optimalizálhasd a készülékedet annak az érdekében, hogy jobb felhasználói élmény mellett tudd a későbbiekben a készülékedet használni.

A PhoneClean megoldásához közel hasonló funkciót biztosító mobil menedzser program az iDevice Manager importálási, exportálási lehetőségekkel. A Nokia Suite nevű alkalmazás Nokia készülékek esetén vehető igénybe.

A PhoneClean egy professzionális mobil menedzser szoftver, amit iPad, IPhone, iPod Touch készülékek esetén lehet hasznosítani. Karbantartási feladatokhoz, illetve korszerű biztonsági mentések összeállításához az egyik legjobb választás.

PhoneClean

PhoneClean Összefoglaló:

 • Karbantartó alkalmazás mobilokhoz
 • IPhone, iPod Touch támogatás
 • Privát takarítási feladatokhoz
 • Rendszer optimalizáláshoz
 • Biztonsági mentések készítéséhez
 • Korszerű, modern felhasználói felület
 • nagyon egyszerű a használata
 • Próbaverziós változat ( DEMO )
 • Hivatalos oldal


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
PhoneClean
Platform
Windows 7 / 8 / 10
Teljes ár
19,99 USD DEMO
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • CCleaner 5.86.92582021-10-20 CCleaner 5.86.9258 (5)
  A CCleaner a merevlemez, a Registry, illetve a telepített programok utáni karbantartására használható szoftver. Programeltávolítót, […]
 • R-Wipe&Clean 20.0 Build 23352021-10-18 R-Wipe&Clean 20.0 Build 2335 (0)
  Az R-Wipe&Clean egy igen fejlett opciókkal felszerelt privát takarító alkalmazás, amivel nem csak az operációs rendszer használata […]
 • TweakNow RegCleaner 7.3.62021-10-10 TweakNow RegCleaner 7.3.6 (0)
  A TweakNow RegCleaner profi karbantartó szoftver amivel a számítógép teljesítményét lehet optimalizálni, ami a korábban eltárolt […]
 • HDCleaner Portable 2.010 Beta2021-10-04 HDCleaner Portable 2.010 Beta (0)
  A HDCleaner Portable egy modern, merevlemez karbantartó szoftver ami egyedi technológiára épül. Ezt a kiadást nem kell telepíteni. A […]
 • CleanSweep 2.12021-10-01 CleanSweep 2.1 (0)
  A CleanSweep egy telepítés nélkül használható karbantartó szoftver amivel akár erőforrást lehet felszabadítani a Windows használata […]