iDevice Manager 10.4.0.1

Az iDevice Manager egy igen hasznos segédalkalmazás, amivel a mobilodon tárolt tartalmakat tudod adminisztrálni. Ideális hogy zenéket, képeket, videókat tudj vele importálni a számítógépedre, vagy arról a mobilra. Ez az alkalmazás iPhone, iPod, iPad készülékek esetén támogatott. Támogatja hogy az üzeneteidet is a gépeddel el tudd érni.

Ha egy olyan alkalmazást keresel, amivel a mobilodon tárolt fájlokat tudod a számítógépedre menteni, legyen akár biztonsági mentés céljából, akkor itt az iDevice Manager, ami számos különleges, hasznos szolgáltatást biztosít. A szoftver iPhone, iPod, iPad mobilok esetén nyújt teljes körű szolgáltatást.

Az iDevice Manager letöltése után néhány lépésben telepíthető, ahol opcionálisan szükség lehet a Net keretrendszer legfrissebb kiadására, amit segít letölteni, majd azt telepíteni, ennek végrehajtása után szükség lehet a számítógép újraindítására.

A szoftver kezelőfelülete azzal ellentétben, hogy Magyar nyelvi támogatást nem kapott, jól navigálható, könnyen választhatod ki a szóban forgó funkciót. A csatlakoztatott mobilokról némi információt is tud biztosítani, többek között arról, hogy a háttértárolók tárkapacitása mekkora, illetve hogy mennyi a szabad rendelkezésre álló hely. Informálódhatsz még a mobil típusáról, operációs rendszerről.

iDevice Manager felhasználhatósági köre

Természetesen az erőssége mégsem ebben rejlik, hanem abban, hogy egyszerűen és rugalmasan tudsz fájlokat mozgatni a számítógép és a mobil eszköz között. Az iDevice Manager arra is ideális választás, hogy néhány alkalmazást vele indíts el és számítógépen keresztül kezeld azt. elérheted az üzeneteidet, újakat küldhetsz.

Az iDevice Manager tartalmaz még fájlkezelőt, biztonsági mentés készítésére segédletet, ezért tekinthető igazán széleskörűnek.

Az iDevice Manager ingyenes használat esetén funkciókorlátozás mellett vehető igénybe. A program teljes támogatottság mellett futtatható Windows 10 operációs rendszeren is.

Alternatív megfelelőjeként használhatod az Apowersoft Phone Manager vagy a Mobile Master nevű alkalmazást, funkcionálisan ők eltérő lehetőségeket biztosítanak.

Az iDevice Manager egy univerzális mobil segédprogram, amivel fájlokat tudsz mozgatni a PC és a mobilod között, opcionálisan biztonsági mentéseket is készíthetsz vele a legfontosabb tartalmaidról. Ingyenesen néhány eszköz nem használható, viszont az egyik legtöbb mobil márkát ismerő szoftver. 

iDevice Manager

iDevice Manager Összefoglaló:

 • Telefonkezelő alkalmazás
 • biztonsági mentések készítéséhez
 • beépített fájlkezelő
 • üzenetek helyi gépen történő kezeléséhez
 • iPhone, iPod, iPad mobil márkák támogatása
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( DEMO )
 • Hivatalos oldal: http://www.software4u.info/idevice-manager

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
iDevice Manager
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
2,99 USD DEMO
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Apowersoft Phone Manager 2.6.42015-11-01 Apowersoft Phone Manager 2.6.4 (3)
  Az Apowersoft Phone Manager egy igazán sokoldalú telefon kezelő program, ami Android, Windows Phone és iOS rendszereket támogat. Az […]
 • Windows 10 Manager 3.3.32020-09-19 Windows 10 Manager 3.3.3 (0)
  A Windows 10 Manager egy igen hasznos multifunkciós programcsomag, amit karbantartó szoftverként, illetve Windows konfigurálóként […]
 • Windows File Manager 10.1.4.02020-09-19 Windows File Manager 10.1.4.0 (0)
  A Windows File Manager egy fájlkezelő program amivel a meghajtón található tartalmak kezelése lehetséges. Támogatja a tömörített […]
 • DTaskManager 1.57.52020-09-10 DTaskManager 1.57.5 (0)
  A DTaskManager egy korszerű rendszer felügyeleti eszköz, amivel valós időben követhetőek nyomon azok a Processek amik futnak. Ez a […]
 • Money Manager 1.5.02020-08-14 Money Manager 1.5.0 (0)
  A Money Manager nevű program segítségével a számítógépünkön van arra mód, hogy a hétköznapi pénzügyi feladatainkat, rendszerezzük, […]