Apowersoft Phone Manager 2.6.4

Az Apowersoft Phone Manager egy igazán sokoldalú telefon kezelő program, ami Android, Windows Phone és iOS rendszereket támogat. Az alábbi Free alkalmazás több csatlakozási módot szolgáltat, legyen az adatkábel, vagy WI-FI hálózat. Screenshot készítővel.

Akik rendelkeznek okos mobil készülékkel minden bizonnyal egyszer csatlakoztatni is szeretnék az eszközt a számítógépükhöz, legyen az fájlátvitel, vagy bármilyen feladat. Ehhez viszont szükséges lesz egy „telefon kezelő programra” ami ezt sokkal könnyebbé, rugalmasabbá tudja tenni.

Pontosan erre lett kifejlesztve az Apowersoft Phone Manager. A szoftver különlegessége, hogy szinte bármilyen márkát, készüléket támogat, legyen az Android, Windows Phone, vagy akár iOS rendszer. Tudásban, rugalmasságban funkcionalitásban könnyen felveszi a versenyt a nagyobb márkanevekkel.

A program installálása igen gyorsan megvalósítható, ami néhány kattintásból áll, ami után egy igen látványos megjelenéssel bíró felhasználói felület fogad, ráadásul Magyar nyelvi támogatással bír.

A mobil eszközt több módon is csatlakoztatni lehet a számítógéphez, vagy hagyományos adatkábel segítségével, vagy akár vezeték nélküli, WI-FI hálózaton keresztül. A tesztünk során a kábeles csatlakozás kicsit nehézkesen sikeredett, de a hálózati mód tökéletesen megvalósult, igaz ez mobil eszköz függvénye is lehet. Amit még itt mindenképp érdemes megemlíteni az Apowersoft Phone Manager előnyeként, hogy hibák esetén egy igen rugalmas beépített varázslófelület segít azok elhárításában. WI-FI csatlakozás esetén külön Android App telepítése szükséges, ami kis mérettel és kevés erőforrással bír.

Fontosabb funkciók, jellemzők:

A funkciókat tekintve szinte mindent tud az Apowersoft Phone Manager ami telefonok kezelése esetén csak fel tud merülni egy átlagos felhasználónál. Mindamellett hogy igen részletes információt szolgáltat az adott mobil eszközről, annak menedzselése is megvalósított. Külön kategóriákra bontva érhetőek el a médiaállományok, képek, videók, zenék, névjegyzékek, üzenetek, sőt ha ez nem volna elég, akkor akár a telepített appokat is ki tudja listázni, azok közvetlenül a felületéről törölhetőek. Az Apowersoft Phone Manager tartalmaz egy alternatív fájlkezelőt, amivel a készülék könyvtárához lehet hozzáférni. Az egyéb szolgáltatásai részeként, tartalmaz egy beépített képlopót, amivel magáról a számítógépről lehet kezdeményezni, a mobil kijelzőjéről való screenshot készítését. A további funkciói részeként kezdeményezhető, hogy biztonsági mentést tudj készíteni, illetve magát a visszaállítást.

Tudásban mindenképp többet nyújt a Nokia Suite, illetve a Mobile Master megoldásánál.

Összességében nézve az Apowersoft Phone Manager egy professzionális telefon kezelő szoftver, ami támogatja az összes népszerűbb mobil platformot, több csatlakoztatási móddal. Fájlkezeléshez, alapvető konfiguráláshoz, rendszer információk megjelenítéséhez.

Apowersoft Phone Manager

Apowersoft Phone Manager összefoglaló:

 • Telefon kezelő program
 • több csatlakozási mód ( WI-FI, adatkábel )
 • beépített varázslófelület az esetleges hibák elhárításához
 • fájlkezelő
 • biztonsági mentés készítés, visszaállítás
 • multimédiás tartalmak közvetlen elérése, menedzselése
 • programeltávolító
 • beépített screenshot készítő
 • Magyar nyelv
 • teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://www.apowersoft.com/phone-manager

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Apowersoft Phone Manager
Platform
Windows XP / 7 / 8
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Free Download Manager 6.13.1.34802021-01-05 Free Download Manager 6.13.1.3480 (1)
  A Free Download Manager egy multifunkciós letöltés kliens szoftver ami rengeteg kényelmi funkcióval lát el minket amellett hogy még […]
 • HiBit Startup Manager 2.2.252021-01-03 HiBit Startup Manager 2.2.25 (0)
  A HiBit Startup Manager nevű programmal áttekinthető minden olyan folyamat amik az operációs rendszerrel együtt töltődnek be. […]
 • Auto Screen Capture 2.3.3.62021-01-01 Auto Screen Capture 2.3.3.6 (0)
  Az Auto Screen Capture egy automatizált képkezelő alkalmazás amivel képlopásokat lehet létrehozni a nekünk megfelelő Windows asztali […]
 • Mp3 Download Manager 4.002020-12-16 Mp3 Download Manager 4.00 (0)
  Az Mp3 Download Manager egy ingyenes zene kereső és letöltő program ami kiváló eszközökkel rendelkezik. A Free alkalmazás MP3 […]
 • Task Manager DeLuxe 3.7.52020-12-15 Task Manager DeLuxe 3.7.5 (0)
  A Task Manager DeLuxe egy telepítés nélkül használható folyamat, Process, hálózat figyelő program, amivel azok szükség esetén […]