Android karbantartó

Clean Master For Android

A Clean Master For Android egy mobilra optimalizált karbantartó és rendszer optimalizáló alkalmazás, amivel gyorsabbá és megbízhatóbbá tehető az Androidot futtató készülék. Az alábbi Free alkalmazás egyetlen felületen számos hasznos toolst rejteget. Tudja a RAM-ot tisztítani, helyet felszabadítani a régi alkalmazásokat eltávolítani, uninstallálni.

Nem csak számítógépen, hanem Androidot futtató mobilokon is fontos lehet, hogy a készülék mindig a legjobb formáját hozza, ehhez viszont időnként karbantartásra van szükség. Ha ingyenes és hatékony megoldást szeretnél, itt a Clean Master For Android, ami több mint egy hagyományos karbantartó.

Egyetlen felületen biztosít egy sor olyan szolgáltatást, ami nélkülözhetetlenek tekinthető az adott területen.

Mindamellett hogy privát takarítóként funkcionál, eltávolíthatóak azok az összegyűlt fájl maradványok, amik a mobil lassulását tudják eredményezni.

A Clean Master For Android kezelőfelületén általános információkat lehet szerezni a háttértároló kapacitását illetően, egy kattintással kezdeményezhető a fölösleges fájlok felkutatása, ahol figyelembe veszi a gyorsítótár szemetét, az elavult apk-kat is.

A szolgáltatásai részeként a Clean Master For Android képes a memóriát gyorsítani, vagyis kitisztítani a RAM-ot azoktól az elemektől, amiknek már érdembeli szerepük nincs, csak az értékes helyet foglalják.

Biztonsági megközelítésből is igen hasznos, hisz át tudja vizsgálni az Android rendszert a trójai, és egyéb vírustámadások detektálásának az érdekében, immunizálni is képes azt.

Ami még mindenképp hasznos a Clean Master For Android-ban, hogy tartalmaz egy uninstallert is amivel a már használaton kívül eső alkalmazások távolíthatóak el a lehető legkönnyebben. Az alkalmazás elérhető Windowsra kiadott változatban is.

Összességében nézve a Clean Master For Android egy univerzális karbantartó alkalmazás mobilra, ami rendszerpucolót, RAM optimalizálót, uninstallert is szolgáltat.

Clean Master For Android

Clean Master For Android összefoglaló:

 • Mobil karbantartó szoftver
 • beépített víruskereső
 • uninstaller
 • RAM felszabadító
 • könnyű kezelés
 • egykattintásos funkciók
 • felhasználóbarát felépítés
 • Magyar nyelv
 • teljes verziós változat ( Freeware )

letoltes_Android


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Clean Master For Android
Platform
Android
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Avast Cleanup 1.2.02016-06-11 Avast Cleanup 1.2.0 (0)
  Az Avast Cleanup Android program segítségével törölni tudod mobilodról a fölöslegessé vált fájlokat, így helyet tudsz vele […]
 • Clean Master 6.62023-06-17 Clean Master 6.6 (0)
  A Clean Master PC-re optimalizált változatával könnyedén és biztonságosan tudsz takarítani a Windows, illetve telepített […]
 • Smart Booster – Free Cleaner 6.32016-07-04 Smart Booster – Free Cleaner 6.3 (0)
  A Smart Booster - Free Cleaner egy igazán átfogó lehetőséget biztosít annak az érdekében, hogy néhány egyszerű lépésben karbantartani […]
 • The Cleaner – Speed up & Clean 1.7.42016-03-01 The Cleaner – Speed up & Clean 1.7.4 (0)
  A The Cleaner - Speed up & Clean nevű Android program segítségével néhány lépés követésével tudod karbantartani a mobilodat. Ideális […]
 • DU Cleaner 1.0.52015-12-11 DU Cleaner 1.0.5 (0)
  A DU Cleaner egy általános lehetőségeket biztosító Android karbantartó program, aminek a futtatásával teljesítményjavulást érhetsz el […]

Szólj hozzá