Smart Booster – Free Cleaner 6.3

A Smart Booster – Free Cleaner egy igazán átfogó lehetőséget biztosít annak az érdekében, hogy néhány egyszerű lépésben karbantartani tudd az Androidot futtató mobilodat. Az alábbi Free alkalmazás tudja tisztítani a gyorsítótárakat, a RAM-ot. Az Android program ideális hogy uninstalláld a régi alkalmazásaidat így helyet szabadíthatsz fel. Magyar nyelvű.

Ingyenes, rengeteg hasznos funkcióval ellátott Androidra tervezett karbantartó program a Smart Booster – Free Cleaner, amivel gyorsabbá, megbízhatóbbá tudod tenni a készülékedet, megfelelő használat esetén akár jelentősebb helyet is fel tudsz szabadítani.

A Smart Booster – Free Cleaner letölthető változata igen kis méretű, kevés helyet foglal, sőt az erőforrásokkal is gazdaságosan bánik a használata során. A program Magyar nyelvi támogatással is rendelkezik.

Vele tisztíthatóak nem csak a böngészők gyorsítótárai, hanem a telepített alkalmazások által visszahagyott munkafolyamat előzmények. Itt maga a felhasználó döntheti el hogy mely területen végezze el a szóban forgó feladatsort.

Ideális még hogy takarítani, illetve fel tudd szabadítani a RAM-ot, így gyorsabbá is teheted a mobilod működését. A Smart Booster – Free Cleaner segítségével uninstallálni, mozgatni, menteni is lehetséges a telepített alkalmazásokat. Opcionálisan néhány program automatizáltan futtathatóvá válik vele.

Alternatív megfelelőjeként használhatod még a SuperB Cleaner (Boost & Clean), vagy az CCleaner For Androidot. ami szintén Magyar nyelvi támogatással rendelkezik.

A Smart Booster – Free Cleaner karbantartója ideális, hogy töröld esetleg mozgasd a régi alkalmazásaidat, tisztítsd a gyorsítótárat, ezt Magyar nyelven és ingyenes formában teszi lehetővé.

Smart Booster - Free Cleaner

Smart Booster – Free Cleaner Összefoglaló:

 • Android karbantartó program
 • RAM tisztító
 • Uninstaller
 • gyorsítótárak tisztításához
 • egyszerű használat
 • Magyar nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://www.anttek.com/smart-booster

letoltes_Android


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Smart Booster - Free Cleaner
Platform
Android
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • SuperB Cleaner (Boost & Clean) App2016-06-20 SuperB Cleaner (Boost & Clean) App (0)
  A SuperB Cleaner (Boost & Clean) nevű Android alkalmazás segítségével erőforrást tudsz felszabadítani a mobilodon, ezáltal nem csak […]
 • Avast Cleanup 1.2.02016-06-11 Avast Cleanup 1.2.0 (0)
  Az Avast Cleanup Android program segítségével törölni tudod mobilodról a fölöslegessé vált fájlokat, így helyet tudsz vele […]
 • DU Cleaner 1.0.52015-12-11 DU Cleaner 1.0.5 (0)
  A DU Cleaner egy általános lehetőségeket biztosító Android karbantartó program, aminek a futtatásával teljesítményjavulást érhetsz el […]
 • ToolWiz Cleaner 4.0.11602015-11-27 ToolWiz Cleaner 4.0.1160 (0)
  A ToolWiz Cleaner egy professzionális Android karbantartó program, ami rengeteg hasznos szolgáltatást rejteget magában. A mobil […]
 • All-In-One Toolbox (Cleaner) 5.2.72015-11-10 All-In-One Toolbox (Cleaner) 5.2.7 (0)
  Az All-In-One Toolbox (Cleaner) egy mobilon futtatható teljes körű karbantartó amivel egy kattintással tudsz takarítani a […]