SuperB Cleaner (Boost & Clean) Letöltés - SzoftHub.hu

SuperB Cleaner (Boost & Clean) App

SuperB Cleaner (Boost & Clean)

A SuperB Cleaner (Boost & Clean) nevű Android alkalmazás segítségével erőforrást tudsz felszabadítani a mobilodon, ezáltal nem csak hogy akadálymentesebben tudsz nagyobb méretű játékokat futtatni, hanem a készülék akkuja is tovább bírja. Ez a Free alkalmazás arra is ideális választás, hogy a Memóriát tisztítani tudd.

Ha nagyobb méretű játékról, vagy alkalmazásról van szó, gyengébb hardveres paraméterek jellemzik a mobilodat, akkor a SuperB Cleaner (Boost & Clean) igen hasznos tud lenni a számodra.

A SuperB Cleaner (Boost & Clean) letölthető változata kevés helyet igényel. Az alkalmazással számos Android optimalizálási lehetőséghez hozzá lehet férni, többek között nem csak hogy áttekinthetőek a háttérben futó alkalmazások, de azok külön le is állíthatóak. Információt tud szolgáltatni a készülék processzorának aktuális hőmérsékletéről, egy mozdulattal mérsékelhető az energiafogyasztás, így tovább bírja a készülék akkuja. Szintén egyetlen parancs kiadásával lehet felszabadítani a RAM-ot azoktól a folyamatoktól, amik fölöslegesek, így gyorsabbá is tehető a készülék.

A SuperB Cleaner (Boost & Clean) nem karbantartási feladatokra lett tervezve, inkább a készülék optimalizálásához ideális.

Karbantartáshoz inkább válaszd az Avast Cleanup, vagy a The Cleaner – Speed up & Clean nevű Android alkalmazást, amik helyfelszabadításhoz is megfelelőek.

A SuperB Cleaner (Boost & Clean) egy mobilra tervezett optimalizáló program, amivel leállíthatóak a fölösleges háttérszolgáltatások, tisztítható a memória, vele kitolható az akkumulátor üzemideje.

SuperB Cleaner (Boost & Clean)

SuperB Cleaner (Boost & Clean) Összefoglaló:

  • Android Optimalizáló program
  • vele kitolható az akkumulátor üzemideje
  • RAM tisztítás
  • egy érintéses használati mód
  • egyszerű használat
  • Angol nyelv
  • Teljes verziós változat ( Freeware )
  • Hivatalos oldal: https://play.google.com/store

letoltes_Android


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
SuperB Cleaner (Boost & Clean)
Platform
Android
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

Vélemény, hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.