ToolWiz Cleaner 4.0.1160

A ToolWiz Cleaner egy professzionális Android karbantartó program, ami rengeteg hasznos szolgáltatást rejteget magában. A mobil tisztításakor törölni tudja a böngészők előzményeit, a visszamaradt fölösleges fájlokat, tudja uninstallálni a régi alkalmazásokat, emellett alapvető információkkal is szolgál a készülék hardveres terheltségi állapotáról. Ez a Free alkalmazás fel tudja szabadítani a RAM-ot is.

A rendszeresen használt Mobilok kivétel nélkül hajlamosak szemetelődésre, ez több negatív következményt von maga után, nem csak hogy idővel szinte semminek nem marad hely, de a készülék is akadozva fog csak futni. A ToolWiz Cleaner egy speciális karbantartó, ami Androidon tesz szolgálatot, egyetlen alkalmazáson belül kapod meg az összes fontosabbnak ítélt funkciót, ami annak tisztításához, gyorsításához kellhet.

A ToolWiz Cleaner használata egyáltalán nem bonyolult, talán az egyetlen hátrány, hogy a program Magyar nyelven nem tud. Ezt ellensúlyozza a könnyed, áttekinthető felület, ésszerű menüpont elnevezések.

A ToolWiz Cleaner törölni tudja a visszamaradt fájlelőzményeket, az alkalmazások, illetve magának a rendszernek a gyorsítótárát. Kezelni tudja a korábban a készülékre telepített appokat, azokat törölni lehet vele, vagy menéseket lehet azokról készíteni. De ha csak helytakarékosság szempontjából azt SD kártyára akarod mozgatni, arra is ideális.

Az egyéb szolgáltatási részeként felszabadítja a RAM-ot, általános információval szolgál a háttértárolók kapacitásáról, az aktuális processzor, illetve RAM terheltségről.

Hasonlóan remek megoldás a mobilod karbantartására a CCleaner For Android vagy az All-In-One Toolbox (Cleaner), ha a szóban forgó program nem nyeri el a tetszésedet, őket is kipróbálhatod.

A ToolWiz Cleaner egy Android optimalizáló, gyorsító program, ami egyetlen felületen rengeteg hasznos szolgáltatást biztosít. Ingyenes változat.

ToolWiz Cleaner

ToolWiz Cleaner összefoglaló:

letoltes32bit

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
ToolWiz Cleaner
Platform
Android
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Clean Android Free 20172017-01-30 Clean Android Free 2017 (0)
  A Clean Android Free egy erőteljes, hatékony Androidot futtató mobilokra kifejlesztett Karbantartó program, ami rengeteg extra […]
 • The Cleaner – Speed up & Clean 1.7.42016-03-01 The Cleaner – Speed up & Clean 1.7.4 (0)
  A The Cleaner - Speed up & Clean nevű Android program segítségével néhány lépés követésével tudod karbantartani a mobilodat. Ideális […]
 • Smart Booster – Free Cleaner 6.32016-07-04 Smart Booster – Free Cleaner 6.3 (0)
  A Smart Booster - Free Cleaner egy igazán átfogó lehetőséget biztosít annak az érdekében, hogy néhány egyszerű lépésben karbantartani […]
 • SuperB Cleaner (Boost & Clean) App2016-06-20 SuperB Cleaner (Boost & Clean) App (0)
  A SuperB Cleaner (Boost & Clean) nevű Android alkalmazás segítségével erőforrást tudsz felszabadítani a mobilodon, ezáltal nem csak […]
 • Avast Cleanup 1.2.02016-06-11 Avast Cleanup 1.2.0 (0)
  Az Avast Cleanup Android program segítségével törölni tudod mobilodról a fölöslegessé vált fájlokat, így helyet tudsz vele […]