Android karbantartó

Clean Android Free 2017

A Clean Android Free egy erőteljes, hatékony Androidot futtató mobilokra kifejlesztett Karbantartó program, ami rengeteg extra funkciót biztosít. Az alábbi Free alkalmazás Biztosít RAM kezelőt, Process Manager, Uninstaller, akkumulátor kímélő funkciót. Ideális, hogy akár egyetlen parancs kiadásával tudj helyet felszabadítani a készülékeden. Táblagépeken is teljes támogatást nyújt.

Egy kis méretű, rengeteg karbantartási lehetőséget biztosító Android program a Clean Android Free, amivel pillanatok alatt jobb teljesítményt tudsz kihozni a mobilodból, gyorsítani tudsz annak a működésén. Ingyenes, számos különleges extra funkciót tartalmaz.

A Clean Android Free letöltésre és indítása után szinte azonnal nekiláthatsz a mobilod karbantartásának, a fontosabb lehetőségeit tekintve biztosít RAM felszabadítót, kitisztíthatóak az alkalmazással azok az átmeneti könyvtárak amik rengeteg olyan fájlt halmoznak fel amik csak helyet pazarolnak, rontanak a mobil teljesítményén.

Az extra funkciók részeként a Clean Android Free tartalmaz egy App kezelő funkciót, ahol a korábban telepített alkalmazásaidat el tudod távolítani, lementheted, vagy csak egyszerűen bővebb információkat szerezhetsz arról. Biztosít még egy Process Manager-t, amivel a háttérben futó folyamatokat tudod megtekinteni, vagy ha ismeretlen folyamatról lenne szó azt le is állíthatod.

A Clean Android Free akkumulátor kímélő funkciójának köszönhetően a mobilod sokkal tovább fogja bírni egyetlen töltéssel, érdemes ezt is kipróbálni.

Androidra tervezett karbantartó alkalmazás még a Clean Master, ami az egyik legnépszerűbb a kategóriájában, Ha pedig egy igazán hatékony mobil optimalizáló programot keresel, akkor itt a CCleaner For Android, ami Windows rendszeren már bizonyított.

A Clean Android Free egy ingyenes karbantartó APP mobilra, táblagépekre, ami tartalmaz Process Manager, Uninstallert, RAM kezelő funkciót. Nagyon egyszerű használni, kevés helyet igényel.

Clean Android Free

Clean Android Free Összefoglaló:

 • Karbantartó alkalmazás Androidra
 • Process Manager
 • RAM tisztító funkció
 • Uninstaller
 • Akkumulátor kímélő mód
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://play.google.com/store/


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Clean Android Free
Platform
Android
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • ToolWiz Cleaner 4.0.11602015-11-27 ToolWiz Cleaner 4.0.1160 (0)
  A ToolWiz Cleaner egy professzionális Android karbantartó program, ami rengeteg hasznos szolgáltatást rejteget magában. A mobil […]
 • The Cleaner – Speed up & Clean 1.7.42016-03-01 The Cleaner – Speed up & Clean 1.7.4 (0)
  A The Cleaner - Speed up & Clean nevű Android program segítségével néhány lépés követésével tudod karbantartani a mobilodat. Ideális […]
 • Smart Booster – Free Cleaner 6.32016-07-04 Smart Booster – Free Cleaner 6.3 (0)
  A Smart Booster - Free Cleaner egy igazán átfogó lehetőséget biztosít annak az érdekében, hogy néhány egyszerű lépésben karbantartani […]
 • SuperB Cleaner (Boost & Clean) App2016-06-20 SuperB Cleaner (Boost & Clean) App (0)
  A SuperB Cleaner (Boost & Clean) nevű Android alkalmazás segítségével erőforrást tudsz felszabadítani a mobilodon, ezáltal nem csak […]
 • Avast Cleanup 1.2.02016-06-11 Avast Cleanup 1.2.0 (0)
  Az Avast Cleanup Android program segítségével törölni tudod mobilodról a fölöslegessé vált fájlokat, így helyet tudsz vele […]

Szólj hozzá