Power Clean (Booster & Cleaner) 2.4.7

A Power Clean (Booster & Cleaner) egy mobilon használható karbantartó, Free alkalmazás, ami Android rendszerekre lett kifejlesztve. Vele törölhetőek a fölösleges fájlok, felszabadítható a RAM, uninstallálhatóak a már használaton kívül eső programok. Ezen kívül általános információkat is biztosít a készülékedről.

Néhány hónap alatt az androidos mobilod teljesítménye drasztikusan romlani tud ha időnként nem törlöd azokat a visszamaradt fájlokat amit maga a rendszer, illetve a telepített programok generálnak. Ezt meg tudod tenni külső applikációkkal. Erre rengeteg ingyenes alkalmazás áll rendelkezésre, ilyen a Power Clean (Booster & Cleaner) is ami a kis mérete ellenére rengeteg hasznos toolst rejteget magában.

Az indítása után egyetlen parancs kiadásával felkérhető arra, hogy keresse meg és listázza ki azokat a fájlokat amit a korábban installált programok, többek között a böngészők hagytak vissza, majd azok szinte azonnal törölhetőek.

A Power Clean (Booster & Cleaner) kezelőfelülete semmi extra lehetőséget nem biztosít, de mindent meg tud azért tenni, hogy a mobilodat jobb teljesítményre tudd kényszeríteni.

Át lehet vele nézni az installált appokat, azok menedzselhetőek, eltávolíthatóak, ezen a területen sokkal több opciót biztosít mint a többi konkurens megoldás. Igény esetén azokat mozgatni is tudja a memóriakártyára.

A Power Clean (Booster & Cleaner) fel tudja szabadítani a RAM-ot azoktól az elemektől, amik már fölöslegesek, így értékes helyet tud felszabadítani, csökkentvén a RAM terheltségi állapotát.

Alapvető információkat is biztosít az eszközről, a processzorról, a tárolóegységekről, kamera, Android verzió.

Hasonlóan remek megoldás a Clean Master For Android, illetve a CCleaner For Android igaz ezekkel ismertség szempontjából nem tudja felvenni a versenyt, de mégis érdemes kellő figyelmet szentelni rá.

A Power Clean (Booster & Cleaner) egy alkalmazáson belül teszi lehetővé, hogy a mobilod teljesítményét javítani tudd, illetve helyet tudj vele felszabadítani. A biztonságról is gondoskodik.

Power Clean (Booster & Cleaner)

Power Clean (Booster & Cleaner) összefoglaló:

 • Android karbantartó program
 • böngésző, háttértárolók takarítása
 • RAM pucolás
 • alkalmazás eltávolító, azok mozgatása
 • alapvető rendszer információk megjelenítése
 • Angol nyelv
 • teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://www.lionmobi.com/
Power Clean (Booster & Cleaner)qr-code

Olvasd le az alábbi QR kódot a mobiloddal a telepítés megkezdéséhez

letoltes_Android


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Power Clean (Booster & Cleaner)
Platform
Android
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Smart Booster – Free Cleaner 6.32016-07-04 Smart Booster – Free Cleaner 6.3 (0)
  A Smart Booster - Free Cleaner egy igazán átfogó lehetőséget biztosít annak az érdekében, hogy néhány egyszerű lépésben karbantartani […]
 • SuperB Cleaner (Boost & Clean) App2016-06-20 SuperB Cleaner (Boost & Clean) App (0)
  A SuperB Cleaner (Boost & Clean) nevű Android alkalmazás segítségével erőforrást tudsz felszabadítani a mobilodon, ezáltal nem csak […]
 • Clean Android Free 20172017-01-30 Clean Android Free 2017 (0)
  A Clean Android Free egy erőteljes, hatékony Androidot futtató mobilokra kifejlesztett Karbantartó program, ami rengeteg extra […]
 • ToolWiz Cleaner 4.0.11602015-11-27 ToolWiz Cleaner 4.0.1160 (0)
  A ToolWiz Cleaner egy professzionális Android karbantartó program, ami rengeteg hasznos szolgáltatást rejteget magában. A mobil […]
 • The Cleaner – Speed up & Clean 1.7.42016-03-01 The Cleaner – Speed up & Clean 1.7.4 (0)
  A The Cleaner - Speed up & Clean nevű Android program segítségével néhány lépés követésével tudod karbantartani a mobilodat. Ideális […]