Power Clean (Booster & Cleaner) 2.4.7

A Power Clean (Booster & Cleaner) egy mobilon használható karbantartó, Free alkalmazás, ami Android rendszerekre lett kifejlesztve. Vele törölhetőek a fölösleges fájlok, felszabadítható a RAM, uninstallálhatóak a már használaton kívül eső programok. Ezen kívül általános információkat is biztosít a készülékedről.

Néhány hónap alatt az androidos mobilod teljesítménye drasztikusan romlani tud ha időnként nem törlöd azokat a visszamaradt fájlokat amit maga a rendszer, illetve a telepített programok generálnak. Ezt meg tudod tenni külső applikációkkal. Erre rengeteg ingyenes alkalmazás áll rendelkezésre, ilyen a Power Clean (Booster & Cleaner) is ami a kis mérete ellenére rengeteg hasznos toolst rejteget magában.

Az indítása után egyetlen parancs kiadásával felkérhető arra, hogy keresse meg és listázza ki azokat a fájlokat amit a korábban installált programok, többek között a böngészők hagytak vissza, majd azok szinte azonnal törölhetőek.

A Power Clean (Booster & Cleaner) kezelőfelülete semmi extra lehetőséget nem biztosít, de mindent meg tud azért tenni, hogy a mobilodat jobb teljesítményre tudd kényszeríteni.

Át lehet vele nézni az installált appokat, azok menedzselhetőek, eltávolíthatóak, ezen a területen sokkal több opciót biztosít mint a többi konkurens megoldás. Igény esetén azokat mozgatni is tudja a memóriakártyára.

A Power Clean (Booster & Cleaner) fel tudja szabadítani a RAM-ot azoktól az elemektől, amik már fölöslegesek, így értékes helyet tud felszabadítani, csökkentvén a RAM terheltségi állapotát.

Alapvető információkat is biztosít az eszközről, a processzorról, a tárolóegységekről, kamera, Android verzió.

Hasonlóan remek megoldás a Clean Master For Android, illetve a CCleaner For Android igaz ezekkel ismertség szempontjából nem tudja felvenni a versenyt, de mégis érdemes kellő figyelmet szentelni rá.

A Power Clean (Booster & Cleaner) egy alkalmazáson belül teszi lehetővé, hogy a mobilod teljesítményét javítani tudd, illetve helyet tudj vele felszabadítani. A biztonságról is gondoskodik.

Power Clean (Booster & Cleaner)

Power Clean (Booster & Cleaner) összefoglaló:

  • Android karbantartó program
  • böngésző, háttértárolók takarítása
  • RAM pucolás
  • alkalmazás eltávolító, azok mozgatása
  • alapvető rendszer információk megjelenítése
  • Angol nyelv
  • teljes verziós változat ( Freeware )
  • Hivatalos oldal: http://www.lionmobi.com/
Power Clean (Booster & Cleaner)qr-code

Olvasd le az alábbi QR kódot a mobiloddal a telepítés megkezdéséhez

letoltes_Android


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Power Clean (Booster & Cleaner)
Platform
Android
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek