ToolWiz címkéhez tartozó alkalmazások - Letöltés ingyen

ToolWiz

 • A ToolWiz Cleaner egy professzionális Android karbantartó program, ami rengeteg hasznos szolgáltatást rejteget magában. A mobil tisztításakor törölni tudja a böngészők előzményeit, a visszamaradt fölösleges fájlokat, tudja uninstallálni a régi alkalmazásokat, emellett alapvető információkkal is szolgál a készülék hardveres terheltségi állapotáról. Ez a Free alkalmazás fel tudja szabadítani a RAM-ot is.

  ToolWiz Cleaner 4.0.1160

  A ToolWiz Cleaner egy professzionális Android karbantartó program, ami rengeteg hasznos szolgáltatást rejteget magában. A mobil tisztításakor törölni tudja a böngészők előzményeit, a visszamaradt fölösleges fájlokat, tudja uninstallálni a régi alkalmazásokat, emellett alapvető információkkal is szolgál a készülék hardveres terheltségi állapotáról. Ez a Free alkalmazás fel tudja szabadítani a RAM-ot is.

  olvasd tovább...

 • A Toolwiz Care egy igen széleskörűen használható Windows karbantartó szoftver, a letölthető változat akár portable, avagy hordozható változatban is kipróbálható.

  Toolwiz Care 3.1.0.5300

  A Toolwiz Care egy igen széleskörűen használható Windows karbantartó szoftver, a letölthető változat akár portable, avagy hordozható változatban is kipróbálható.

  olvasd tovább...

 • A ToolWiz Smart Defrag egy egyszerű elrendezéssel megtervezett töredezettségmentesítő szoftver ami rendkívül gyorsan képes végrehajtani azt a feladatot amire tervezték.  

  ToolWiz Smart Defrag 1.3.0

  A ToolWiz Smart Defrag egy egyszerű elrendezéssel megtervezett töredezettségmentesítő szoftver ami rendkívül gyorsan képes végrehajtani azt a feladatot amire tervezték.  

  olvasd tovább...

 • A ToolWiz File Recovery segítségével a véletlenül törölt adatainkat tudjuk visszaállítani, amit egy egyszerű felületen keresztül tudunk megvalósítani.  

  ToolWiz File Recovery 1.3.0

  A ToolWiz File Recovery segítségével a véletlenül törölt adatainkat tudjuk visszaállítani, amit egy egyszerű felületen keresztül tudunk megvalósítani.  

  olvasd tovább...