Töredezettségmentesítő

ToolWiz Smart Defrag 1.3.0

A ToolWiz Smart Defrag egy egyszerű elrendezéssel megtervezett töredezettségmentesítő szoftver ami rendkívül gyorsan képes végrehajtani azt a feladatot amire tervezték.

 

Ha a merevlemez töredezetté válik, bizony annak teljesítménybeli hátrányai keletkeznek, a lassulások bizonyos esetben az ő számlájára is írható. Alapértelmezés szerint a Windows is tartalmaz töredezettség mentesítő segédet, mégis sok felhasználó inkább bízik a külsős szoftverek által biztosított lehetőségekben.

Ha nem szeretjük az agyon bonyolított szoftvereket csak az adott funkcióra keresünk egy ingyenes megoldást, akkor ez az egyik legmegfelelőbb választás.

A program egyszerűsége már az installálás alatt megmutatkozik, mivel csak pár kattintás szükséges annak az érdekében hogy használhassuk.

ToolWiz Smart Defrag
Mint látható szinte semmilyen fölösleges funkciót nem tartalmaz, de amire tervezték arra az egyik legjobb szoftver, ráadásul ingyenes is.

Felületén csak a meghajtót választhatjuk ki illetve annak átvizsgálását kezdeményezhetjük, az eredményeket itt nem százalékban hanem méretben és a fájl mennyiségben kapjuk meg. A töredezettségmentesítés igen gyorsan végbe is megy. Sajnos a szoftver nem időzíthető, és nem használható Magyarul, ettől eltekintve remek kis szoftver, csak ajánlani tudom. Ingyenes.

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá