Kingo ROOT: Így Rootolhatod Androidos mobilodat egyszerűen…

Ha androidos mobillal rendelkezel, szeretnél belőle többet kihozni, de nincs meg hozzá a megfelelő jogosultságod, itt a Kingo ROOT nevű szoftver. Mindamellett hogy ingyenes, igen egyszerűen használható.

A mobilok Rootolásával a felhasználó sokkal nagyobb jogosultsági kört tud szerezni az operációs rendszer felett, olyan feladatok is megvalósíthatóvá válnak, amik korábban nem történhetett meg. Többek között Root jogosultság meglétére van szükség ahhoz hogy gyári alkalmazásokat törölni tudj, vagy olyanokat telepíteni, ami ezt igényli.

Az alábbi munkafolyamat megvalósíthatóvá teszi, hogy a gyári operációs rendszert le tudd cserélni egy újabbra, ami akkor lehet hasznos ha a mobil fejlesztője már nem ad ki hozzá további javításokat, frissítéseket.

Ennek végrehajtásához rengeteg módszer, és letölthető szoftver érhető el, talán az egyik legjavasoltabb a Kingo ROOT nevű program, ami az egyik legegyszerűbb és talán legbiztonságosabb módját szolgáltatja.

A számítógép és a mobil csatlakoztatása után a Kingo ROOT egy kattintással elvégzi a feladatot, semmi extra beállítást nem igényel, a készülékhez tartozó illesztőprogramokat teljesen automatikusan installálja.

Ha csak próbából Rootoltál, vagy valamilyen oknál fogva mégsem szeretnéd ezt az állapotot megtartani, akkor egy kattintással vissza is vonható a későbbiekben.

A Kingo ROOT rengeteg márkát támogat, nem csak az új modelleket, de a régebbieknél is biztosított. Ingyenesen használható.

Ezzel Rootolj egyszerűen...

Ezzel az alkalmazással valóban egy kattintással Rootolhatod telefonodat. ( Kingo ROOT )


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Kingo ROOT: Így Rootolhatod Androidos mobilodat egyszerűen
Szerző
Leírás
Ha androidos mobillal rendelkezel, szeretnél belőle többet kihozni, de nincs meg hozzá a megfelelő jogosultságod, itt a Kingo ROOT nevű szoftver. Mindamellett hogy ingyenes, igen egyszerűen használható.

Kapcsolódó szoftverek

 • IOTransfer: Telefon menedzser program IOS mobilokhoz2019-08-15 IOTransfer: Telefon menedzser program IOS mobilokhoz (0)
  IOS mobilokhoz létrehozott igen hasznos, Windows rendszerről használható telefon menedzser, amivel rengeteg hasznos feladat végezhető […]
 • PhoneClean – Mobil kezelő alkalmazás Windowsra2019-08-09 PhoneClean – Mobil kezelő alkalmazás Windowsra (0)
  A program, a PhoneClean egy IOS Mobil készülékekhez tervezett karbantartási célokra is ideális segédprogram amivel az IPhone, iPad, […]
 • Online Armor Premium 7.0.0.18662014-05-07 Online Armor Premium 7.0.0.1866 (0)
  Teljes körű védelmet nyújtó biztonsági tűzfal csomag ami, böngésző védelmet, lopásgátló funkciót biztosít. Az Online Armor Premium a […]
 • PDF Reader – View, Edit, Share 1.9.0.02019-03-10 PDF Reader – View, Edit, Share 1.9.0.0 (0)
  A PDF Reader - View, Edit, Share nevű programmal PDF fájlokat tudsz megtekinteni, szerkeszteni, majd egy feladaton belül megosztani […]
 • FocusWriter Portable 1.7.62020-04-21 FocusWriter Portable 1.7.6 (0)
  A FocusWriter Portable egy telepítést nem igénylő kis méretű szövegszerkesztő program. A szoftver több mentési formátumot támogat, […]