Strawberry Music Player 0.9

A Strawberry Music Player egy ingyenes zenelejátszó program amivel MP4, MP4, WAV, AIFF, ASF, FLAC fájlformátumok játszhatóak le. A Free alkalmazás equalizer, lejátszólisták, ID3 Tag szerkesztő funkciót tartalmaz, illetve audió tartalmak megnyitása Stream tartalomként futtatható, a legfontosabb tulajdonságai.

A Zenelejátszó program a Strawberry Music Player egy ingyenes kiegészítő Windows rendszerre azoknak akik egy korszerű, egyszerűen használható, a népszerűbb audió kodekek lejátszását támogató szoftvert kerestek ami egy hatékony akár fiatalos, rugalmas fájlbetallózási módszert biztosít.

A Strawberry Music Player letöltése, illetve a telepítése után a program futtatása után néhány olyan beállításhoz is hozzáférhetünk amivel a zenei fájl lejátszásához fontosabb tulajdonságokat lehet konfigurálnunk. A szoftver, a Strawberry Music Player a beépített equalizer, illetve az ID3 Tag szerkesztő funkciójával biztosít több funkciót azoktól a zene kezelő szoftverektől amik elérhetőek jelenleg.

A zenei fájlok a számítógépről, esetleg interneten keresztül elérhető Stream tartalomként is lejátszható ahol az eredeti minőségben hallgathatjuk azt.

ID3 Tag szerkesztőt is tartalmaz a Strawberry Music Player

A szoftver ID3 Tag szerkesztő funkcióját azok számára lehet egy hasznos extra funkció akik nagyobb zenei gyűjteménnyel rendelkezek, az azok rendszerezésének az érdekében ID3 Tag információkat szeretnének hozzá készíteni. A szerkeszthetőek, illetve le lehet azokat tölteni amihez szintén minden fontosabb funkciót tartalmat.

A program MP4, MP4, WAV, AIFF, ASF, FLAC Kodek megnyitásához használható a fájlok mozgatását akár mobil eszközökre is támogatja mivel ahhoz egy beépített fájlkezelő funkció is használható. A Strawberry Music Player rengeteg eszközön futtatható, nem csak Windows rendszeren, Linux, illetve MAC operációs rendszerekre is kifejlesztettek támogatott változatot.

Zenei fájlok lejátszására a GOM Audio, illetve a Multimedia Player nevű szoftver használható amik rengeteg használóval rendelkeznek, minden ma használt formátumot meg tudnak nyitni.

A Strawberry Music Player egy ingyenes zenelejátszó szoftver ami egy beépített equalizer, illetve ID3 Tag szerkesztőt is tartalmaz. Stream zenék lejátszásához is használható.

Strawberry Music Player

Strawberry Music Player Összefoglaló:

 • zenelejátszó program
 • rengeteg audió fájlt kezel
 • lejátszólisták támogatása
 • Stream zenei fájlok lejátszása
 • ID3 Tag szerkesztő
 • Linux, illetve MAC operációs rendszereken is használható
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós kiadás ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://www.strawberrymusicplayer.org/


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Strawberry Music Player
Platform
Windows
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • 1by1 2.002021-10-30 1by1 2.00 (0)
  Az 1by1 médialejátszójával egyszerre több fájlt tudsz lejátszani a számítógépeden, több választható forrás kiválasztásával. A Free […]
 • AIMP 5.0.0.23442021-11-09 AIMP 5.0.0.2344 (0)
   Az AIMP látványos kezelőfelülettel rendelkező, pluginokat és skineket is támogató Magyarul is tudó zenelejátszó szoftver. Napjaink […]
 • Mp3tag Portable 3.112021-10-30 Mp3tag Portable 3.11 (0)
  Az Mp3tag Portable egy szabadon felhasználható zenei fájlokhoz tervezett segédprogram. Vele a Metaadat információk szerkeszthetőek, […]
 • Vov Music Player 4.82021-09-26 Vov Music Player 4.8 (0)
  A Vov Music Player egy ingyenes zene lejátszó szoftver amivel MP2, MP3, OGG, WMA, AIFF fájlokat lehet lejátszanunk. A megoldás egy […]
 • Qmmp 1.5.12021-07-12 Qmmp 1.5.1 (0)
  A Qmmp egy igazán modern megjelenéssel biztosított Audió lejátszó program, amivel a számítógépeden tárolt zenei anyagokat tudod […]